ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχεδόν αλάνθαστος! Εξαιρετική επίδοση του Άρη με μόλις 5 λάθη, άγγιξε την πρωτιά και ισοφάρισε το ρεκόρ του!

Σχεδόν αλάνθαστος! Εξαιρετική επίδοση του Άρη με μόλις 5 λάθη, άγγιξε την πρωτιά!

Σύμφωνα με την στατιστική προσέγγιση του αγώνα ο Άρης κατάφερε να περιορίσει τα λάθη του στα πέντε έναντι των 13 του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League αφού τέσσερα λάθη είχε την περασμένη Κυριακή ο Προμηθέα κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν σε μονοψήφιο αριθμό λαθών μόλις τέσσερις φορές πριν το χθεσινό ντέρμπι, χωρίς να πέσουν κάτω από τα οχτώ όσα είχαν στα εντός έδρας παιχνίδια του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το Περιστέρι Vitabiotics. Κάτω από τα οχτώ λάθη δεν έπεσαν πέρυσι αφού τόσα είχαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η χθεσινή επίδοση των πέντε λαθών αποτελεί για τον Άρη ισοφάριση του ρεκόρ του στα τελευταία έξι χρόνια αφού είχε πέντε λάθη και στο εντός έδρας, τρίτο μικρό τελικό των πλέι οφ του 2016 κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τα πέντε λάθη της η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να πάρει μόνο τρεις πόντους από αυτά, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος αφού τρεις πόντους από λάθη αντιπάλου είχε στην 3η αγωνιστική και η Λάρισα κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

To Top