ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σχηματίζει άποψη για τον Σούντγκρεν ο Μάντζιος…

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Άκη Μάντζιο, γίνεται κουβέντα τα τελευταία 24ωρα για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός προπονείται με την ομάδα κανονικά εδώ και αρκετές μέρες, όμως, είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς έκανε πολλές ατομικές προπονήσεις τους τελευταίους μήνες, ενώ έπειτα από απόφαση της ομάδας δεν ακολούθησε την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι προσπάθειες του Άρη να λύσει το συμβόλαιο μαζί του, δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Άκης Μάντζιος να αποκτήσει διαφορετικές σκέψεις για τον Σουηδό μπακ από τον προκάτοχό του.

Έχει για δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, οι απολαβές του για να… κάθεται είναι “βαρίδιο” για τον σύλλογο, καθώς κοστίζει στον Άρη περίπου 200.000 ευρώ τον χρόνο.

Αν δεν βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει, τότε όλα τα ενδεχόμενα μπορούν να θεωρούνται πιθανά. Το σίγουρο είναι πως ο Άκης Μάντζιος θα προσπαθήσει να αποκτήσει μία εικόνα για τις δυνατότητες του παίκτη κι αν μπορεί (και θέλει) να προσφέρει αγωνιστικά.

To Top