Σχηματοποιούν την κίνηση Δεσύπρης, Οικονόμου για τον ΑΣ, με Κάλας-Καλαϊτζίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Κορυφώνονται οι διεργασίες στον ΑΣ Άρης εντός κι εκτός του διοικητικού συμβουλίου με φόντο την «επόμενη μέρα» στα διοικητικά.

Όπως αναφέραμε και την περασμένη βδομάδα, το βράδυ της Παρασκευής, έγινε ευρεία συνάντηση για τον Ερασιτέχνη Άρη, με επικεφαλής τον Τάσο Δεσύπρη, αλλά και άλλους παράγοντες του συλλόγου (στις γενικότερες συζητήσεις εντός κι εκτός ΑΣ συμμετέχει και ο Όμηρος Φωτιάδης, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος σε δημόσια δήλωσή του), προκειμένου να γίνει κίνηση για την ανάληψη των ηνίων του συμβουλίου, ενόψει και της εκδίκασης στο Ειρηνοδικείο ορισμού προσωρινής διοίκησης.

Ήδη η κίνηση παίρνει “σχήμα” με την παρουσία κι άλλων παραγόντων, με πρόεδρο στον Ερασιτέχνη είτε τον (πρώην πρόεδρο του ΑΣ) Τάσο Οικονόμου, είτε τον Τάσο Δεσύπρη 

Οι πληροφορίες από το στενό περιβάλλον των παραγόντων που συμμετέχουν στην κίνηση αυτή, αναφέρουν ότι εφόσον το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος δοθεί στον Αλεξ Κάλας και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, θα προκύψει ταυτόχρονα και αλλαγή σκυτάλης στον ΑΣ, με το παραπάνω σχήμα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει σύντομα και επίσημα τοποθέτηση για να δοθεί το στίγμα της φιλοσοφίας της συγκεκριμένης κίνησης.

To Top