Σχολή Νο1! Κιτρινόμαυρα μαθήματα πορτιέρο με Βελλίδη και Διούδη! (photos-videos)

Ο Άρης έχει ποιότητα και παράδοση στη θέση του τερματοφύλακα! Αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά! Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τα κιτρινόμαυρα… ποδοσφαιρικά γάντια κέρδισαν τις εντυπώσεις! 

Το παρών στην εκδήλωση του “shooters 5×5” έδωσαν από πλευράς Άρη, οι τερματοφύλακες της ανδρικής ομάδας Μάρκος Βελλίδης και Σωκράτης Διούδης, οι Αλέξανδρος Μαντής και Γιώργος Παπαδόπουλος της Κ-20 και οι Δημήτρης Πετράκης, Λεωνίδας Κούτσικος της Κ-17.

Το τιμ του Θόδωρου Κάντα απαρτίζεται από τους Αντώνης Λεπιτσά, εκπαιδευτή τερματοφυλάκων, τον Δήμο Τασχουνίδη, ειδικό ανάλυσης αγώνων, και το Νίκο Βλάχο, γυμναστή. Η ομάδα είναι “κλειστή”, καθώς καθώς αποτελείται από τέσσερα παιδιά, μιας και στόχος του κ. Κάντα είναι να συγκεντρώσει το καλύτερο υλικό και όχι να κάνει τυχαίες επιλογές.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 και Κ-20 πραγματοποιούν 8 συνολικά προπονήσεις στα συγκεκριμένα γήπεδα κάθε μήνα, εντελώς δωρεάν.

Ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων “Shooters x5, Mini Football Club” είναι ο Παναγιώτης Νίτσης.

Ήταν μια εκδήλωση της ακαδημίας τερματοφυλάκων του προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη Θόδωρου Κάντα, στην οποία έδωσε το παρών ο Τάσος Θέος, αλλά και το μέλος της ΠΑΕ Τάσος Αβάνογλου.

To Top