ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Σχολείο οι ακαδημίες της Ισπανίας…. Έμαθα πολλά από τον Άρη»

Ο Ρομάριο Τσεκάι που πριν λίγες μέρες μεταγράφηκε στην ισπανική Χέρκουλες, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Άρη, μίλησε για το όνειρο της Ισπανίας, τους «κίτρινους» και την προοπτική της Εθνικής.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο acadimies.gr:

– Πώς προέκυψε η προοπτική της Ισπανίας και πώς είναι τα δεδομένα των ακαδημιών εκεί;

«Εδώ και πολλά χρόνια έψαχνα την ευκαιρία του εξωτερικού, μέσω του εκπροσώπου μου που έψαχνε. Δοκιμάστηκα σε ομάδες του εξωτερικού, βρέθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ στην ομάδα της Hercules το καλοκαίρι  και έτσι είμαι παίκτης τις ισπανικής ομάδας, περνώντας τα δοκιμάστηκα. Τα δεδομένα των ακαδημιών είναι ακριβώς σαν ένα σχολείο ποδοσφαίρου και θέλουν όσο πιο πολύ να βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες για να πετύχουν, δίνοντάς τους ευκαιρίες συνεχώς. Φυσικά, τα πάντα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο εδώ και τίποτα άλλο».

– Τι σου προσέφερε ο Άρης στο χρονικό διάστημα που ήσουν παίκτης του;

«Ο Άρης μου προσέφερε τα πάντα. Έμαθα πάνω απ΄ όλα να είμαι καλός χαρακτήρας, μέσα και έξω από το γήπεδο. Όσο για τα μαθήματα που πήρα για το ποδόσφαιρο, ήταν πάρα πολλά και στάθηκα πολύ τυχερός, γιατί έμαθα από τους καλύτερους του είδους».

– Με τα λίγα που έχεις δει στην Ισπανία, τι πρέπει να αλλάξει στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο;

«Δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτό. Είμαι πολύ μικρός ακόμα και δεν θέλω να μπω σε αυτήν τη διαδικασία».

– Ανοίγουν νέοι ορίζοντες και στο θέμα των Εθνικών ομάδων πλέον για σένα;

«Εθνική; Όνειρο!!!».

– Τι θα έλεγες στα νέα παιδιά που καλούνται να φύγουν μακριά από το σπίτι τους, όπως εσύ σε τόσο μικρή ηλικία;

«Οποιαδήποτε ευκαιρία και να έχουν μέσα ή έξω από την Ελλάδα να μην την αφήνουν. Αλλά πιστεύω πως το να ζεις μόνος σε κάνει απίστευτα δυνατό στα όνειρά σου και σε αυτά που θέλεις να πετύχεις».

– Για το πέρασμά σου από την Χαλκιδική και την Τρίγλια;

«Το πέρασμά μου από ένα τέτοιο σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με βοήθησε πολύ στο να καταλάβω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από ότι στις ακαδημίες, καλό θα ήταν όλοι να περνούσαν από τέτοια δυνατά τεστ. Ευχαριστώ πολύ την Οικογένεια της TRIGLIAS F.C.».

To Top