Σχολιαστής πέθανε από ανακοπή στην ήττα της Αιγύπτου – Συλλυπητήρια από Κούπερ!

Ο Αμπντέλ Ραχίμ Μοχάμεντ, πρώην προπονητής και σχολιαστής της αιγυπτιακής τηλεόρασης, άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά την ήττα της Αιγύπτου από τη Σαουδική Αραβία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το παιχνίδι της Αιγύπτου με τη Σαουδική Αραβία ήταν το τελευταίο που είδε και σχολίασε για χάρη της τηλεόρασης ο Αμπντέλ Ραχίμ Μοχάμεντ. Ο πρώην προπονητής της Ζάμαλεκ, που εκτελούσε χρέη σχολιαστή της αιγυπτιακής τηλεόρασης για τα παιχνίδια των “Φαραώ” στο Παγκόσμιο Κύπελλο, άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά από το φινάλε του αγώνα με τη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, ο εκλιπών ένιωσε δυσφορία πριν από το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού. Η δυσφορία που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο έντονη, με τον γιο του, που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, να τον διακομίζει άμεσα σε νοσοκομείο.

Εκεί αποδείχθηκε όμως, πως ήταν πολύ αργά, αφού είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ενημερώθηκε άμεσα για το γεγονός, εκφράζοντας την θλίψη και τα συλλυπητήριά του μετά από το τέλος της αναμέτρησης, που σήμανε τον αποκλεισμό των “Φαραώ” από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

To Top