ΜΠΑΣΚΕΤ

Σωστά, καθαρά και όλα στο φως για την επόμενη μέρα του Άρη

Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο τέλος της εποχή του Νίκου Λάσκαρη στον Άρη. Η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πρέπει ωστόσο όλα μα όλα να γίνουν απολύτως σωστά και καθαρά, για να ξέρει ο κόσμος της ομάδας ποια επακριβώς θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι κάπως ξαφνική η εξέλιξη που αποκάλυψε χθες το PRESSARIS σχετικά με το τέλος της οικογένειας Λάσκαρη από τον Άρη. Αυτό ήταν και είναι το πρώτο ζητούμενο για την επόμενη μέρα.

Δεν είναι, όμως, το μόνο. Πρέπει η ομάδα να πάει σε χέρια καθαρά, σε ανθρώπους που θα κοιτάξουν να σώσουν το καράβι που βουλιάζει. Δεν είναι ώρα ούτε για… λεζάντες, ούτε για επικοινωνιακά τρικ. Είναι ώρα για πράξεις, είναι ώρα για να μπουν χρήματα στην ΚΑΕ και να σωθεί η ομάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος από την οικογένεια του Άρη που ολοκληρώνει τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ από τον Λάσκαρη θα έχει επαφές μέσα στο σαββατοκύριακο με την ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο κοινού εδάφους για συνεργασία.

Αντιλαμβάνονται όλοι τους λόγους που αυτή τη στιγμή δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, προφανώς θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αλλά είναι άκρως απαραίτητο όταν όλα τελειώσουν, να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές της υπόθεσης και της αλλαγής σελίδας.

Ο κόσμος του Άρη δεν δικαιούται να ζει στο… σκοτάδι, απαιτεί και δικαίως να ξέρει ποιος διοικεί και τι θέλει να κάνει.

To Top