ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σωτήρια απόφαση για την Καλλονή

Αναμονή ενός μήνα είχε σημειωθεί στην ΕΠΟ σε ό,τι αφορά στην ανταίτηση της Καλλονής για αποπληρωμή σε δόσεις των οφειλών προς τους Άντριου Χογκ, Μίροσλαβ Μάρκοβιτς.

Και εν τέλει η Ομοσπονδία μετά από μεγάλη καθυστέρηση, έκανε δεκτό το αίτημα και έδωσε στην ομάδα της Λέσβου τη δυνατότητα να πάρει… σωτήρια ανάσα, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο να φύγει από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, από την 1η Απριλίου και για 8 μήνες η ΑΕΛΚ θα πρέπει να πληρώνει 12.143 ευρώ στον Άντριου Χογκ, στον οποίο έχουν επιδικαστεί 97.146 ευρώ, ενώ στον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς θα δίνει για 8 μήνες, αρχής γενομένης από την 1η Απριλίου 6.584 ευρώ. Στον Σέρβο έχουν επιδικαστεί 52.673 ευρώ. Ωστόσο, αν οι «κυανέρυθροι» καθυστερήσουν έστω και μία δόση θα τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Η σχετική απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 28/2017

Δέχεται αίτηση ποδοσφαιριστή Αντριου Τζέιμς Χογκ περί ενεργοποίησης των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.και την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με την οποία ζητεί να οριστεί όπως καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το οφειλόμενο ποσό των 97.146,24 ευρώ σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις.

Ορίζει όπως η επιδικασθείσα με την υπ΄αριθ. 305/2016 απόφαση της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ στον αιτούντα οφειλή, συνολικού ποσού 97.146,24 ευρώ καταβληθεί στον τελευταίο από την καθής ανταιτούσα οφειλέτρια σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέα εκάστη την 1η εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από 1 Απριλίου 2017. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα πλήρως και ολοσχερώς κατά τη δήλη ημέρα καταβολής της απειλούνται σε βάρος της καθής- ανταιτούσας οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του αιτούντος -ποδοσφαιριστή.

Αριθμός απόφασης 29/2017

Δέχεται αίτηση ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Μάρκοβιτς περί ενεργοποίησης των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.και την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με την οποία ζητεί να οριστεί όπως καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το οφειλόμενο ποσό των 52.673,672 ευρώ σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις.

Ορίζει όπως η επιδικασθείσα με την υπ΄αριθ. 405/2016 απόφαση της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ στον αιτούντα οφειλή, συνολικού ποσού 52.673,672 ευρώ καταβληθεί στον τελευταίο από την καθής ανταιτούσα οφειλέτρια σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέα εκάστη την 1η εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από 1 Απριλίου 2017. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα πλήρως και ολοσχερώς κατά τη δήλη ημέρα καταβολής της απειλούνται σε βάρος της καθής- ανταιτούσας οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του αιτούντος -ποδοσφαιριστή».

To Top