ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σωτηρίου (ΟΦΗ): «Πολύ μεγάλη δύναμη ο Άρης, θα δώσουμε τη μάχη μας» (video)

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Δημήτρης Σωτηρίου, μίλησε για την αυριανή πρεμιέρα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας τη δυναμική των «κιτρινόμαυρων».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

«Οι πρεμιέρες μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς και όλο αυτό το διάστημα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε τη μάχη μας και να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 31χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Σίγουρα ο Άρης είναι πολύ μεγάλη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλει και ο Άρης να παρουσιαστεί δυνατός στην πρεμιέρα και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Έχει παίξει τέσσερα επίσημα παιχνίδια και η ετοιμότητά του μπορεί να είναι πλεονέκτημα λόγω του ρυθμού που έχει, μπορεί να είναι και μειονέκτημα λόγω της κούρασης.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και μακάρι να φύγουμε νικητές από αυτό. Θα δώσουμε τα πάντα. Μπορεί να μην είμαστε στο 100% από άποψη αγωνιστικού ρυθμού αλλά είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητα. Μένει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

To Top