ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σωτηρίου: «Πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς… θέλουμε βοήθεια από τη διοίκηση»

Ο παίκτης του βόλεϊ του Άρη, Σωτήρης Σωτηρίου, μίλησε  για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό και την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι: «Με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε πάμε για τη νίκη και για καλή εμφάνιση. Αυτό γίνεται σε κάποια παιχνίδια αλλά όχι και σε όλα. Με τον Παμβοχαϊκό το καταφέραμε σε ένα σημείο. Στο παιχνίδι κάναμε κάποια λάθη αλλά ευτυχώς στο τέλος πήραμε τη νίκη.

Για τα περισσότερα παιχνιδια που έχουν πάει στο ταιμπρέικ: «Αυτό δείχνει πως οι παίκτες της ομάδας παλεύουν τα παιχνίδια με κάθε αντίπαλο και πάμε για τη νίκη. Αυτό, πολλές φορές οφείλεται από δικά μας λάθη γιατι δεν τελειωνουμε τα παιχνίδια από νωρίς. Αυτό μας βοηθάει για τη συνέχεια γιατί όσα περισσότερα παιχνίδια κερδίσουμε τόσο καλύτερο για την ομάδα».

Για την πορεία της ομάδας: «Η πορεία είναι καλή μέχρι στιγμής. Θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη. Στο χέρι μας ήταν να κερδίζαμε περισσότερα παιχνίδια, αλλά το θέμα είναι πως χρειαζόμαστε βοήθεια και από τη διοίκηση. Το θέμα είναι πως προσπαθούμε για ην ομάδα μόνοι μας. Μας εχουν πει κάποια πράγαμτα για τις γιορτές και αν δεν γίνουν, θεωρώ πως θα υπάρχουν θέματα στη συνέχεια. Δεν είναι ευχάριστο γιατί θέλουμε να μείνουμε στην ομάδα, αλλά έτσι δεν γίνεται»

Για τον κόσμο και την παρουσία στα παιχνιδια: «Ο κόσμος έρχεται, αν και θα θέλαμε λίγο παραπάνω. Θα θέλαμε και τους οργανωμένουν που με τη φωνή τους θα μας έσπρωχναν περισσότερο για τη νίκη».

To Top