Σόκαρε τη Γιουβέντους η Μπενεβέντο (0-1) και τουίταρε στα… αλαμπουρνέζικα (video – photo)

Η Μπενεβέντο που ήταν χωρίς νίκη 11 αγωνιστικές, έκανε τη ζημιά (0-1) και η Γιουβέντους τρομερά δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει φέτος το Σκουντέτο.

Πριν ξεκινήσει το ματς, υπήρχε ένα ωραίο feeling απόρροια της βράβευσης από τον Αντρέα Ανιέλι στο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα 770 γκολ της καριέρας του. Οι χαρές όμως έληξαν εκεί για τη Γιουβέντους.

Η Μπενεβέντο που μετρούσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη, κατάφερε να περάσει από το Τορίνο, υποτάσσοντας 0-1 τη Γιούβε, σε μία σοκαριστική ήττα των γηπεδούχων. Ενα αποτέλεσμα που τους κρατάει στο -10 από την κορυφή και ουσιαστικά τους θέτει εκτός της κούρσας του τίτλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν ένα ξεκάθαρο δώρο από τον Αρτούρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε την απαγορευτική λάθος παράλληλη πάσα στην περιοχή και ο Γκάιτς δεν έχασε την ευκαιρία να το τελειώσει με σουτ (69′).

Eκτός από τα λογικά πανηγύρια στα αποδυτήρια, η Μπενεβέντο ανέβασε ένα τιτίβισμα στον επίσημο λογαριασμό της για να μας εξηγήσει ότι… έχασε τα λόγια της. Έγινε, άλλωστε, η πρώτη νεοφώτιστη που δεν χάνει σε μια σεζόν της Serie A από την Γηραιά Κυρία, από την Σαμπντόρια την σεζόν 2012-13.

To Top