Σόλσκιερ: «Δεν υπάρχει λόγος για πανικό εάν δεν προκριθούμε στο Champions League»

Άμεσες και ακριβοπληρωμένες μεταγραφές θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη και αν δεν κερδίσει χρήματα από την πορεία της στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει στα ψηλά σκαλοπάτια και φέτος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως, εάν δεν καταφέρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά να αποσπάσει κάτι από την χρονιά δεν θα υπάρχει πανικός για το μεταγραφικό μέλλον της ομάδας, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για δραματικές αποφάσεις. Δεν πιστεύω ότι ο σύλλογος θα πρέπει να πανικοβληθεί ή να «τρελαθεί» με τα πλάνα που έχουμε ήδη συζητήσει για τα χρόνια που θα έρθουν από εδώ και πέρα. Υπάρχουν πολλές μικρές αποφάσεις και φυσικά οι μεταγραφές. Αυτό κάποιες φορές είναι πάνω από εμάς. Εάν η ομάδα πηγαίνει καλά, τι χρειαζόμαστε, μήπως έχουμε τραυματισμούς; Αυτό είναι το σκεπτικό για αυτή τη δουλειά και πρέπει να έχεις εναλλακτικές για διάφορα σενάρια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του συλλόγου.

Οι υψηλοί στόχοι του Νορβηγού προπονητή δεν προκαλούν ταραχή στους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού παραμένουν εντός των πλάνων τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» και τα έσοδα από το Champions League είναι μεν σημαντικός παράγοντας αλλά όχι ο πλέον καίριος.

To Top