Σόλσκιερ: «Ο Ράσφορντ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο»

Να αφοσιωθεί ο Άγγλος επιθετικός στο ποδόσφαιρο θέλει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο τον Αύγουστο και δεν έχει παίξει μετά την ήττα από την Ιταλία στον τελικό του Euro 2020 τον Ιούλιο, αλλά θα μπορούσε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση, σήμερα (16/10, 17:00) στον αγώνα για την Premier League στο Λέστερ.

Ο 23χρονος έγινε «Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας» πέρυσι, για υπηρεσίες σε ευάλωτα παιδιά εν μέσω της πανδημίας Covid-19 και έγινε ο νεότερος επίτιμος διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ αυτόν τον μήνα.

«Έχει κάνει αξιοσημείωτα πράγματα σε νεαρή ηλικία, αλλά τώρα έρχεται στην καλύτερη ηλικία για έναν ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ξέρουμε τι έχει κάνει και εκτός γηπέδου, επειδή έχει κάνει φανταστικά πράγματα, και τώρα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στο ποδόσφαιρό του επειδή έχει μια πρόκληση εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μια πρόκληση για την Αγγλία. Ξέρω ότι θα δούμε τα καλύτερα του Μάρκους τα επόμενα χρόνια».

Ο Ράσφορντ πέτυχε 21 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν, και ο Σόλσκιερ είπε ότι ο σύλλογος θα του δώσει χρόνο να ξαναβρεί τη φόρμα του αυτή τη σεζόν.

«Ξέρει ότι θέλουμε πολλά από αυτόν, αλλά θα του δώσουμε το χρόνο να επιστρέψει σε αυτό που ήταν και αυτό που μπορεί να είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Top