Σόλσκιερ: «Πιστεύω ότι έδειξα πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει»

O Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ δήλωσε ότι η βελτίωσή του την τρέχουσα σεζόν τοy έδειξε ότι είναι ο σωστός άνθρωπος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός προπονητής, που ανέλαβε τους «κόκκινους διαβόλους» τον Δεκέμβριο του 2018, αντικαθιστώντας τον Ζοσέ Μουρίνιο, αντιμετώπισε έντονη κριτική κατά τη διάρκεια των δύο ετών, αλλά τώρα φαίνεται να απολαμβάνει την υποστήριξη όλων.

Ελπίζω ότι έχω δείξει πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει», δήλωσε ο Σόλσκιερ στους δημοσιογράφους, με αφορμή τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με την Φούλαμ  για την Premier League. Με νίκη η Γιουνάιτεντ, που τώρα είναι δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τη Λέστερ, θα βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Ένιωσα προσωπικά ισχυρή υποστήριξη από το σύλλογο. Είπα στους παίκτες ότι δεν έχει σημασία να φτάσουμε μία φορά στην κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτή την πρόκληση, να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι και να χτίσουμε αυτήν την ομάδα, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο», πρόσθεσε ο Νορβηγός προπονητής.

To Top