ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόουζα: «Ένα αποτέλεσμα για εμάς, η νίκη!»

Με άλλη διάθεση αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Άρη την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της τρέχουσας σεζόν, αύριο (14/7) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, όπως δήλωσε στη NOVA ο Ούγκο Σόουζα. Η εκτός έδρας νίκη που προηγήθηκε επί του ΟΦΗ τους βοηθά πολύ ως προς αυτό.

Ερωτώμενος σχετικά με το πόσο βοήθησε η επικράτηση στην προηγούμενη αναμέτρηση εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη απάντησε: “Μας βοήθησε πολύ είναι αλήθεια, γιατί δεν ήταν εύκολα για εμάς όλο το τελευταίο διάστημα. Μας βοηθάει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Πρόσθεσε, όμως, επιπλέον, φανερώνοντας το σκεπτικό που επικρατεί γενικότερα στα αποδυτήρια του Άρη: “Σε κάθε ματς παλεύουμε για τη νίκη. Είτε εντός, είτε εκτός. Το σκεπτικό είναι ένα και δεν αλλάζει. Θέλουμε να νικάμε παντού!”

Ο Σόουζα σχολιάζοντας τον αυριανό αντίπαλο των “κίτρινων” τον χαρακτήρισε ως “μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει δυνατά”, ενώ σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στον Άρη το τελευταίο διάστημα με το άδειασμα του ρόστερ είπε ότι αυτά ήταν πολλά, όμως, οι εναπομείναντες παίκτες τα αντιμετώπισαν με τη δέουσα σοβαρότητα κι έκαναν τα πάντα για να τα ξεπεράσουν, με αποκορύφωμα τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Όσο για τον ίδιο και την επιστροφή του μετά από καιρό στους αγωνιστικούς χώρους, εστίασε στο γεγονός ότι δεν του ήταν καθόλου εύκολο να παρακολουθεί απ’ έξω την προσπάθεια των συμπαικτών του σε πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, όντας τραυματίας, γιατί ήθελε να βοηθήσει και δεν μπορούσε.

Δείτε τις δηλώσεις του Ούγκο Σόουζα στη NOVA στο σχετικό βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top