Σόουζα, Αναγνωστόπουλος και… Πλατέλλας υποψήφιοι για βράβευση από τον ΠΣΑΠ

Σόουζα, Αναγνωστόπουλος και… Πλατέλλας υποψήφιοι για βράβευση από τον ΠΣΑΠ για την πορεία τους με τον Άρη στην περσινή χρονιά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης), Ζαν Μπατίστ Λεό (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός) και Ούγκο Σόουζα (Αρης).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος τερματοφύλακας της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (Άρης), Βασίλης Σούλης (Παναχαϊκή) και Γιώργος Στρέζος (Ο.Φ.Η.).

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Έλληνας της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Δημήτρης Μάνος (Ο.Φ.Η.), Θανάσης Ντίνας (Α.Ο. Τρίκαλα-Ο.Φ.Η.) και Βαγγέλης Πλατέλλας (Άρης).

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία των προπονητών δεν έβγαλαν στην τριάδα τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος οδήγησε τον Άρη στην μεγάλη κατηγορία. Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος προπονητής της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Τάκης Γκώνιας (Εργοτέλης), Νίκος Παπαδόπουλος (Ο.Φ.Η.) και Γιώργος Πετράκης (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός).

Η «37η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (18:45).

To Top