ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σόουζα-Πλατέλλας και οι “παλιοί” που μίλησαν για ανανέωση!

Παράλληλα με τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών για τους διακανονισμούς των οφειλών, με όσους βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει ρίξει στο τραπέζι και θέμα ανανεώσεων συμβολαίων, ενόψει Σούπερ Λιγκ.

  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μέχρι στιγμής, μία πρώτη επαφή, σε ανεπίσημο πάντα χαρακτήρα, καθώς δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση για ανανέωση, είχαν παίκτες όπως οι Μπάμπης Παυλίδης, Μάρκος Ντούνης, Μανώλης Τζανακάκης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει το διάστημα που βρίσκονται στην ομάδα την αξία τους και όπως είναι απολύτως λογικό, ο Θοδωρής Καρυπίδης, θέλει να τους διατηρήσει στην ομάδα, προκειμένου να αποτελέσουν ένα μέρος του «κορμού» για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, συζητήσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα και με άλλους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι, ενώ οι περισσότεροι που αποκτήθηκαν φέτος, έχουν συμβόλαια χρονικής διάρκειας δύο ετών, άρα δεν τίθεται θέμα, παραμένουν στην ομάδα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι σημαντικά, όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, το βάρος έπεσε δικαιολογημένα σε δύο παίκτες που η προσφορά και η ποιότητά τους είναι τέτοια που η παραμονή τους και του χρόνου κρίνεται επιβεβλημένη. Βαγγέλης Πλατέλλας και Ούγκο Σόουζα, έχουν εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσουν στα «κιτρινόμαυρα», ενώ από πλευράς Άρη θα υπάρξει αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους, προκειμένου να επιτευχθεί η παραμονή τους και για τα επόμενα χρόνια.

To Top