Σόου Σαλάχ, βροχή γκολ και προβάδισμα τελικού στην Λίβερπουλ (5-2)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έπαιξε σαν Μέσι και Ρονάλντο μαζί και με δύο γκολ (κι άλλες τόσες ασίστ) διέλυσε την πρώην ομάδα του σε ένα σχεδόν τέλειο βράδυ της Λίβερπουλ (5-2 τη Ρόμα) που έβαλε πλώρη για το 6ο ευρωπαϊκό.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η Λίβερπουλ νίκησε 5-2 τη Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League στο “Anfield” και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Δεν υπάρχει όμως απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις των Άγγλων, καθώς προηγήθηκαν με 5-0 και οι “τζαλορόσι” με τα τέρματα των Τζέκο και Περότι στα τελευταία λεπτά μείωσαν, έτσι διατήρησαν ελπίδες, αφού όπως και με την Μπαρτσελόνα, ένα 3-0 στο “Olimpico” τους δίνει την πρόκριση.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν καταπληκτικός, πέτυχε δύο τρομερά γκολ, φτάνοντας τα 10 στην διοργάνωση, ενώ εν συνεχεία έκανε τις ασίστς σε Μανέ και Φιρμίνο, ο οποίος από κόρνερ του Μίλνερ έκανε το 5-0.

Σκόρερς: 35′ και 45’+1 Σαλάχ, 56′ Μανέ, 61′ και 69′ Φιρμίνο / 81′ Τζέκο, 85′ πέν. Περότι

Γήπεδο: “Anfield”, Λίβερπουλ

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (18′ Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ, Σαλάχ (75′ Ινγκς), Μανέ, Φιρμίνο (90’+3 Κλάβαν).

ΡΟΜΑ (5-4-1): Άλισον, Φλορέντσι, Φάσιο, Μανωλάς, Ζουάν Ζεζούς (67′ Περότι), Κολάροβ, Ντε Ρόσι (67′ Γκοναλόν), Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Τζενγίζ Ουντέρ (46′ Σικ), Τζέκο.

To Top