ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόου της Τζόρτζεβιτς και νίκη – ανατροπή του Άρη (3-1) επί Καστοριάς (video)

Οι ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις της Τζόρζεβιτς ήταν αυτές που έδωσαν στον Άρη τη δυνατότητα να πανηγυρίσει τη νίκη – ανατροπή επί της Καστοριάς με 3-1 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η μεσοεπιθετικός του Άρη πήρε από το χέρι τις συμπαίκτριες της και της οδήγησε στην κατάκτηση του τριπόντο μπροστά στο κοινό της.

Μία διαιτητική απόφαση του διαιτητή Κόκκινου του συνδέσμου Χαλκιδικής στο 57′ έφερε την αποβολή της Προξένου για τον Άρη και τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην Καστοριά να βρει κενό χώρο και να προηγηθεί στο 61′ με την Τζιάρα μετά από συρτή σέντρα από τα δεξιά, η οποία από κοντά έκανε το 0-1.

Αυτό το γκολ έδειξε να ξυπνά τις αθλήτριες του Ηλία Σαλαμάνη, οι οποίες ανέβασαν στροφές και αφού αρχικά απείλησαν στο 66′ με το δυνατό σουτ της Καλτσίδη στη συνέχεια άρχισε το σόου της Τζόρτζεβιτς. Αρχικά στο 68′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 73′ η ίδια παίκτρια του Άρη δοκίμασε το πόδι της, αναγκάζοντας την τερματοφύλακα της Καστοριάς, Φορλιάκα να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Αυτή ήταν η προειδοποίηση, καθώς στο 82′ η Τζόρτζεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ “τίναξε” τα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-1. Γκολ το οποίο θα ζήλευε και ο Λιονέλ Μέσι. Το τελικό 3-1 έγραψε και πάλι η Σέρβα αθλήτρια των κιτρινόμαυρων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90′, με την Φόρλιακα να αποκρούει αρχικά, αλλά η μπάλα να φεύγει κάτω από τα πόδια της και να καταλήγει στα δίχτυα.

Άρης (Ηλίας Σαλαμάνης): Βήκα, Πελεκούδα, Μαλισιώρα, Χαριτάκη (88′ Παπαδοπούλου), Πρόξενου, Τζόρτζεβιτς, Μουστάκη, Καλτσίδη, Σαΐχ, Παρούση (50′ Μοσχίδου), Σαββίδου (65′ Οικονομίδου).

Καστοριά (Χρήστος Καλύβας): Φορλιάκα, Καϊδατζή, Παπαγεωργίου, Φασίδου, Μπασούρη, Τζιάρα, Μάρκου, Κυριτζάκη, Κωσταρέλα, Τρυγούτη, Κωσταρά.

Θυμηθείτε εδώ τη μεγάλη νίκη – ανατροπή του Άρη:

To Top