Σύζυγος Τάσου Παπαπέτρου: «Έχουμε δεχθεί απειλές λόγω διαιτησία, έχουμε ζητήσει προστασία»

Στην παραδοχή ότι η οικογένειά της έχει δεχθεί απειλές λόγω της δουλειάς του συζύγου της, Τάσου Παπαπέτρου προχώρησε η Μάρτζυ Λαζάρου στη εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες». Η γνωστή δημοσιογράφος, και σύζυγος του Έλληνα διαιτητή ανέφερε ότι πια έχει εξοικειωθεί με αυτό.
«Βεβαίως το περάσαμε και αυτό με τις απειλές. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται και το περάσαμε πρόσφατα για ακόμα μια φορά. Έχω εξοικειωθεί με αυτό, ο φόβος ήταν 50-50. Όταν τον γνώρισα ήταν πάλι σε μια τέτοια διαδικασία, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον γνώρισα έτσι. Είναι κάτι οικείο που δεν ξέρεις που θα φτάσει. Είχες το φόβο και επειδή έχουμε παιδί, αν ήμουν εγώ με τον Τάσο μόνοι μας θα ήταν αλλιώς. Είχαμε προστασία, είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα με το παιδί, ενώ πριν το έκανες κανονικά. Ο Τάσος νοιάζεται περισσότερο για εμάς, όχι τόσο για εκείνον, είναι κάτι που κι αυτός δεν το αντέχει».
Η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε σε ερώτηση που της έγινε εάν έχει ζητήσει ποτέ στον σύζυγό της να εγκαταλείψει τη διαιτησία.
«Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει, γιατί είναι κάτι που αγαπάει. Είναι πολύ καλός, αξιοπρεπής, από τους λίγους διαιτητές του χώρου που είναι αυτό που είναι. Δεν θα του έλεγα να σταματήσει κάτι, επειδή κάποιος λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Το αν θα σταματήσει εκείνος είναι δική του απόφαση, δεν θα τον προέτρεπα εγώ ποτέ», κατέληξε.

To Top