Σύλληψη επτά ποδοσφαιριστών για στημένα!

Επτά ακόμα ποδοσφαιριστές από την Football League συνελήφθησαν, καθώς είναι ύποπτοι για συμμετοχή σε δίκτυο που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των υπόπτων στους 13.

Η εθνική εγκληματολογική υπηρεσία ανέφερε σε σχετικό δελτίο Τύπου ότι την Πέμπτη έπιασε στην τσιμπίδα της επτά υπόπτους και επανασυνέλαβε άλλους έξι που είχε πιάσει τον περασμένο Δεκέμβρη για στημένους αγώνες και ξέπλυμα χρήματος.

«Η υπηρεσία συνέλαβε εκ νέου τους έξι βασικούς υπόπτους, βασιζόμενη σε νέα στοιχεία και μαζί μ’ αυτούς συνελήφθησαν επτά ποδοσφαιριστές ηλικίας 18 έως 30 ετών, που είναι ύποπτοι για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση. Οι έξι ανήκουν σε ομάδες της Football League, που εδρεύουν στην βορειοδυτική Αγγλία» ανέφερε η «NCA» και καταλήγει λέγοντας: «Οι 13 συλληφθέντες ανακρίνονται στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα της επικράτειας».

Υπενθυμίζουμε ότι τον Δεκέμβρη, η Ολνταμ έδιωξε τον ποδοσφαιριστή της, Κριστιάν Μοντάνο, ο οποίος ήταν ύποπτος για την ίδια υπόθεση. Τις έρευνες της υπηρεσίας επανεκκίνησαν τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της κυριακάτικης Sun.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top