Σύλληψη οπαδού για τα επεισόδια του Ρέντη, εικόνες – σοκ με πολεμοφόδια

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι συνελήφθη 31χρονος οπαδός που συμμετείχε στα χθεσινά επεισόδια στο Ρέντη, στον αγώνα Νέων Ολυμπιακός – Μπάγερν, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, φυσίγγια, κροτίδες, φωτοβολίδες, σουγιάδες, μάσκες απόκρυψης προσώπου και άλλα αντικείμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ:

“Συνελήφθη ημεδαπός που συμμετείχε στη χθεσινή επίθεση σε βάρος φιλάθλων στο προπονητικό κέντρο Ρέντη. Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, φυσίγγια, κροτίδες, φωτοβολίδες, σουγιάδες, μάσκες απόκρυψης προσώπου κ.α. αντικείμενα. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε συνδέσμους φιλάθλων όπου κατασχέθηκαν ξύλινα κονταριά, μεταλλικές ράβδοι, μαχαίρια, μάσκες προσώπου, φωτοβολίδες και αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ένας από τους δράστες της χθεσινής επίθεσης σε βάρος φιλάθλων κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικής συνάντησης για την Youth league, στο προπονητικό κέντρο Ρέντη.Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, στην οικία του οποίου σε περιοχή της Αττικής πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν:

πιστόλι και γεμιστήρα,

(50) φυσίγγια,

(2) μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική),

(10) φωτοβολίδες χειρός,

(2) ράβδοι ( μεταλλική και ξύλινη),

(3) πτυσσόμενους μεταλλικούς σουγιάδες,

(4) κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων,

(3) πακέτα πυροτεχνημάτων,

(59) κροτίδες,

(3) usb και (2) κάρτες μνήμης,

(2) κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim .

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε (3) συνδέσμους φιλάθλων σε διαφορές περιοχές της Αττικής, σε δύο από τους οποίους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) ξύλινα κοντάρια, (2) μεταλλικές ράβδοι, (2) μαχαίρια, (1) μάσκα κάλυψης προσώπου, (8) φωτοβολίδες χειρός και αντιασφυξιογόνος μάσκα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

Από την οικία:

Πηγή: astynomia.gr

To Top