Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές Έβρου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές του Εβρου, όταν περίπου στις 4 το μεσημέρι ένας Τούρκος πέρασε παράνομα τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι επρόκειτο για στρατιωτικό, ωστόσο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του πολιτική ταυτότητα. Όπως δήλωσε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές είναι εργάτης.

Οι έως τώρα πληροφορίες για την περίεργη αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με εκσκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη.

Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες το μηχάνημα ανήκει στο δήμο Αδριανούπολης. Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Όπως επιβεβαιώνεται από στρατιωτικές πηγές ο Τούρκος δηλώνει εργάτης, ενώ την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικές αρχές του Έβρου. Φωτογραφία του εκσκαπτικού μηχανήματος με το οποίο πέρασε στο ελληνικό έδαφος ο Τούρκος συλληφθείς δημοσιεύει το thrakinea.gr thraki_nea

Πηγή: protothema.gr

To Top