ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σύμμαχος” ο χρόνος, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες με Αστέρα και δείχνουν προσοχή

“Σύμμαχος” ο χρόνος, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες με Αστέρα και δείχνουν προσοχή. Μέσα σε αυτές τις λέξεις περιγράφεται η κατάσταση στον Άρη αυτήν την στιγμή, στο διάστημα της διακοπής και ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ.

Ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι είχε “σύμμαχο” τον χρόνο, μια και είχε αρκετούς τραυματισμούς, πήρε ανάσες και ανασυγκροτήθηκε για την “τελική επίθεση”. Όπως παραδέχθηκε ο Άκης Μάντζιος: «Νομίζω μας έκανε καλό η διακοπή, γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα μαζεύτηκαν αρκετοί τραυματισμοί, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε χρόνο ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να επανέλθουν και να είναι κοντά μας».

Σε ότι αφορά την δουλειά που έγινε είναι φανερό ότι δεν μπορεί μια ομάδα σε αυτό το χρονικό σημείο να αλλάξει πολλά πράγματα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κιτρινόμαυρος κόουτς: «Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα στον τρόπο δουλειάς μας. Σίγουρα είναι και μια περίοδος στην οποία δε μπορείς να επιβαρύνεις τους ποδοσφαιριστές σου με πολλά πράγματα. Δουλέψαμε κανονικά σε κομμάτια που δουλεύουμε σε οποιοδήποτε μικρόκυκλο και όταν έχουμε πρωτάθλημα και από κει και πέρα κερδίσαμε χρόνο για να είναι οι τραυματίες κοντά μας».

Τέλος εκείνο που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα, καμία αποστολή δεν είναι εύκολο και δείχνουν προσοχή για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους πόντους.

To Top