“Σύμμαχος” του Σάκιτς η καλή ψυχολογία, αποφασισμένος να “κερδίσει” τον χρόνο!

Ο Εμάνουελ Σάκιτς πέρασε χθες την “πόρτα” του χειρουργείου, έκανε επέμβαση στο σπασμένο του καρπό και ξεκινάει από σήμερα την προσπάθεια της γρήγορης επιστροφής.

Ο Αυστριακός αμυντικός, μεγάλος άτυχος στον αγώνα με τον Βόλο, έδειξε ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης για το σπάσιμο του χεριού, αλλά κυρίως από την πρώτη στιγμή της ολοκλήρωσης της επέμβασης από τους γιατρούς του Άρη Βαγγέλη Πανταζή και Γιάννη Χρήστου, ότι θα έχει “σύμμαχο” την καλή ψυχολογία.

Βγάζει μια πίστη και αποφασιστικότητα, στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο ειδικά σε αυτήν την περίοδο της αποκατάστασης. Μοιάζει αποφασισμένος να “κερδίσει” χρόνο. Ήδη είναι νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Δευτέρα το αργότερο θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και θα “παίξει” με τις πιθανότητες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει.

Το θετικό είναι ότι στην συνέχεια ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, διάστημα που θα επικυρώσει λογικά την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού του.

To Top