Σύμπνοια στην πρώτη συνάντηση, προχωράει η δημιουργία “ομάδων δράσης” στην ΚΑΕ

Η χθεσινή συνάντηση σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ πήγε καλά. Υπήρξε σύμπνοια απόψεων μεταξύ όλων όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη. Πλέον θα πρέπει να περάσει αυτή η ιδέα στο στάδιο των πράξεων, όπως επίσης, θα πρέπει να βρεθεί μια (όσο το δυνατόν πιο) οριστική λύση στο οικονομικό, γιατί οι υποχρεώσεις στο άρθρο 99 “τρέχουν”.

Όλοι όσοι βρέθηκαν χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έθεσαν εαυτό στην διάθεση της ομάδας μπάσκετ. Ο Λευτέρης Αρβανίτης ανέλυσε τα δεδομένα, τις αδυναμίες που υπάρχουν στην λειτουργία της ΚΑΕ και πού ακριβώς χρειάζονται “χέρια” για να βγάλουν δουλειά και άκουσε με προσοχή αυτά που είχαν να του πουν οι προσκεκλημένοι του.

Πλέον μένει να φανεί στην πράξη πως θα δημιουργηθούν αυτές οι “ομάδες δράσης” ώστε να υλοποιηθεί άμεσα το πλάνο για την βελτίωση της λειτουργίας της ΚΑΕ.

Το μεγάλο πρόβλημα πάντως παραμένει το οικονομικό, γιατί μέχρι και σήμερα δεν έρχεται η αναμενόμενη βοήθεια από εκεί που αναμενόταν να έρθει και αυτό ενδεχομένως να φέρει “πίεση” από το καλοκαίρι.

 

To Top