Σύμπτωση; Η Γρανάδα έδιωξε τον προπονητή της λίγες ώρες μετά την παραίτηση Αλκαράθ!

Η Γρανάδα, ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού απομάκρυνε σήμερα το πρωί από την τεχνική ηγεσία της τον Χουάν Αντόνιο Ανκουέλα και αναζητεί τον διάδοχό του. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν σε έναν τεχνικό: Τον Λούκας Αλκαράθ. Αυτόν που όλως τυχαίως παραιτήθηκε χθες από τον Άρη και έφυγε χωρίς καν να πει αντίο. Για να δούμε αν πρόκειται για δύο γεγονότα που δεν… συνδέονται.

Ο Λούκας Αλκαράθ είναι από την Γρανάδα και έχει δουλέψει εκεί στο παρελθόν. Μάλιστα ρεπορτάζ των πρώτων του ημερών στον Άρη από την Ισπανία ανέφεραν πως ο Αλκαράθ περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να “ανοίξει” η θέση στη Γρανάδα, ομάδα της πόλης του, ώστε να πάει εκεί προπονητής.

Τελικώς η θέση άνοιξε λίγες ώρες αφού ο Αλκαράθ υπέβαλλε γραπτώς την παραίτησή του και έφυγε ήδη για την πατρίδα του χωρίς να αποχαιρετήσει τους παίκτες με τους οποίους δούλευε δύο μήνες!

Ο Ανκουέλα αποτελεί παρελθόν και ήδη οι πρώτες πληροφορίες έχουν τον Αλκαράθ βασικό υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γρανάδα…

 

To Top