Σύνδεσμοι Άρη: “Δικαίωση για το έγκλημα στα Τέμπη” (photo)

Oι οργανωμένοι σύνδεσμοι του Άρη με ανάρτησή τους συντάσσονται με το κύμα υποστήριξης προς τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Αναλυτικά:

“Συντασσόμαστε κι εμείς με το κύμα υποστήριξης προς τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και καλούμε όλο τον κόσμο να υπογράψει.
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
———–
1 χρόνο μετά την κρατική δολοφονία στα Τέμπη, τίποτα δεν φαίνεται πως έχει αλλάξει, καθώς οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι, στη χώρα που η έννοια της δικαιοσύνης είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη και εφαρμόζεται επιλεκτικά.
Οι σκέψεις μας είναι με τους συγγενείς των θυμάτων, που παλεύουν ενάντια σε όλο αυτό το σάπιο σύστημα συγκάλυψης, και στο πλευρό αυτών οφείλουμε να σταθούμε όλοι μας, με οποιοδήποτε τρόπο.
Ένας από αυτούς λοιπόν είναι να υπογράψουμε και να κοινοποιήσουμε με την σειρά μας το ηλεκτρονικό ψήφισμα που αφορά την κατάργηση του περιβόητου άρθρου 86 περί μη ευθύνης υπουργών, το οποίο μέχρι σήμερα παρέχει ασυλία στους πολιτικούς υπεύθυνους.
Ωστόσο δεν τρέφουμε αυταπάτες, όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι δικαστικές αρχές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τους προαναφερθέντες.
Δεν στηρίζουμε το ψήφισμα επειδή εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη, εξάλλου αν λειτουργούσε αυτόνομα θα επιτελούσε το έργο της χωρίς να εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα.
Στηρίζουμε το ψήφισμα γιατί νιώθουμε την οργή και την αδικία των οικογενειών των θυμάτων. Νιώθουμε την μάχη που δίνουν για να βρουν δικαίωση για τους ανθρώπους τους.
Στηρίζουμε το ψήφισμα ώστε να αξιοποιηθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια στα οποία έχουν ήδη προσφύγει οι άνθρωποι των θυμάτων, με όσες περισσότερες υπογραφές γίνεται.
Ας συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια αυτή, ενισχύοντας τον δύσκολο νομικό αγώνα αυτών των ανθρώπων.
Καλούμε όλους τους συνδέσμους φιλάθλων ανεξαιρέτως, επίσημα ή ανεπίσημα, αλλά και όλους τους οπαδούς ατομικά να υπογράψουν το παρόν ψήφισμα και να διαδώσουν την προσπάθεια αυτή.
Είναι κυριολεκτικά το ελάχιστο που μπορεί ο καθένας μας να κάνει ώστε να μην ξεχαστεί το έγκλημα και να αποτραπεί η ολοφάνερη συγκάλυψη που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας εδώ και καιρό.
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
https://www.change.org/…/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89…
ΘΥΡΑ 1
MONSTERS 1982
Σ.Φ ΑΕΛ ATHENS CLUB 1998
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
Σ.Φ.Η ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
Σ.Φ.Η ΑΘΗΝΩΝ
ΑΙΓΑΛΕΩ CITY ΘΥΡΑ 12
PANTHERS EST 1983
FENTAGIN 1980
BASSO RANGO ULTRAS
Σ.Φ.Γ.Σ.Η.REBELS 9
BLUE ANGELS CLUB 1994 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
WARRIORS GATE 6 EST. 1981
ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ULTRAS GATE 3
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ GREEN GHETTO
Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σ.Φ ΑΡΗ ΕΥΟΣΜΟΥ
SUPER-3 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

To Top