Σύνδεσμοι Άρη: “Ο τελικός εκεί που λέει η προκήρυξη με κόσμο”

Οι Ιερολοχίτες και ο ο Σύνδεσμος Φίλων Άρη Ευόσμου με ανάρτησή τους στα social media τονίζουν ότι ο τελικός Κυπέλλου πρέπει να γίνει, εκεί όπου ορίζει η προκήρυξη με κόσμο των δύο ομάδων.

Δείτε την ανάρτηση των δύο Συνδέσμων:

“Έχουμε αποδείξει ότι απέναντι σε όσους έχουν οπαδική συνείδηση και παντελόνια και εμείς, όλος ο οπαδικός λαός του ΑΡΗ, ξηγιόμαστε σπαθί. Την κατάντια των τελικών με προσκλήσεις και άδεια καρεκλάκια, τη λουστήκαμε χάρη στις αδερφίστικες και γνωστές κουτοπόνηρες τακτικές, δήθεν οπαδών που δυστυχώς πρόλαβαν και αποκλείστηκαν από το φετινό τελικό κυπέλλου.

Φτιάξτε το γήπεδο του Βόλου να γίνει εκεί ο τελικός, αλλά με κόσμο. Οι μόνοι που δε χρειάζεται να φοβάστε ότι θα χαλάσουν αυτό τον τελικό είναι οι οπαδοί των δύο ομάδων… Γιατί ΟΛΟΙ οι άλλοι είστε επίφοβοι…

Όλοι εσείς που βγάζετε προκηρύξεις κυπέλλου χωρίς έτοιμα γήπεδα, που θέλετε δήθεν διεθνείς διαιτητές και φέρνετε τυχάρπαστους από τα τοπικά Σκανδιναβίας ή όσους δε σας αρέσουν τους βγάζετε μεθυσμένους εν πτήσει… Και φυσικά εκείνους τους άσχετους φωστήρες που αντί για δήθεν μέτρα κατά της βίας ψήφισαν νόμους συλλογής προσωπικών δεδομένων χιλιάδων ανθρώπων που πηγαίνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα, χωρίς να ξέρουμε ούτε ποιος θα συλλέγει αυτά τα στοιχεία ούτε τι ακριβώς θα τα κάνει, όπως έγινε πρόσφατα με τους απόδημους Έλληνες.

Η μετάθεση για αργότερα των μέτρων που πήρατε, δείχνει και το βαθμό προχειρότητας και γελιοτητας με την οποία αντιμετωπίζετε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφήστε λοιπόν τις βλακείες για άδεια γήπεδα και σχολεία και κάντε τον τελικό, όπου λέει η προκήρυξη και με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ναι στις οργανωμένες μετακινήσεις

Ναι στην οπαδική ατμόσφαιρα
Όχι άλλο… κάρβουνο!
Σ.Φ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Σ.Φ ΑΡΗ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΘΥΡΑ 1”

To Top