ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύνθημα εκτός… ορίων των οπαδών της Λα Κορούνια για τον Τόρες! (video)

Την στιγμή που ο Φερνάντο Τόρες βρισκόταν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα απ’ τη σφοδρή σύγκρουση με τον Άλες Μπερχαντίνιος, μερικοί ανεγκέφαλοι οπαδοί της Λα Κορούνια φώναζαν συνθήματα για το… θάνατό του!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φερνάντο Τόρες στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια “πάγωσε” το Ριαθόρ και γέμισε με αγωνία τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, ολόκληρο το γήπεδο φώναξε συνθήματα υπέρ του Ισπανού φορ, ο οποίος είχε μείνει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα απ’ τη σφοδρή σύγκρουση με τον Άλες Μπερχαντίνιος.

Βέβαια, όπως αποκαλύπτει ένα VIDEO που είδε το φως της δημοσιότητας, μία μικρή μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών είχε διαφορετική άποψη, τραγουδώντας σύνθημα για τον… θάνατο του! Συγκεκριμένα, οι ultras της ισπανικής ομάδας φώναξαν: “Si se muere, qué se le va a hacer”, το οποίο σημαίνει: “Και αν πεθάνει, τι να κάνουμε με αυτόν;”

Όπως είναι λογικό, υπήρξε άμεση αντίδραση των παικτών της “Ντέπορ”, οι οποίοι και τους ζήτησαν να σταματήσουν να τραγουδούν το εμετικό σύνθημα.

Δείτε το VIDEO:

To Top