ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύνθημα νίκης από Καρυπίδη και “ενέσεις” ηθικού στην προπόνηση του Άρη!

Με την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη θα πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση του Άρη, μια παρουσία που αναμένεται να στείλει το σύνθημα της νίκης και να δώσει το έναυσμα συσπείρωσης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα βρεθεί σήμερα στο Ρύσιο προκειμένου να “ντοπάρει” παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στόχος του να αλλάξει άρδην το κλίμα το οποίο δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Αυτό που αναμένεται να ζητήσει ο Καρυπίδης είναι αυτό που ζητάει όλος ο κόσμος του Άρη: να τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές του, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν περήφανο τον κόσμο της ομάδας, αλλά παράλληλα και να κρατήσουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η παρουσία του αναμένεται να δώσει την ευκαιρία να υπάρξει μια συζήτηση τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με τον Άλαν Πάρντιου, προκειμένου να αρχίζει η ομάδα να το… παίρνει αλλιώς!

To Top