ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύνολα τερμάτων που… πληρώνουν

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουν.

Λέστερ

Ακόμα πανηγυρίζουν στη Λέστερ την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τουλάχιστον σε συλλογικό επίπεδο.

Μάντσεστερ Γιουν.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου… γλύκανε τη σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει στον πάγκο τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Μπενφίκα – Μπράγκα

Μπενφίκα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στον πάγκο της ο τεχνικός Ρουί Βιτόρια, ο οποίος την οδήγησε στο 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 3ο διαδοχικό.

Μπράγκα

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια… Κάπως έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η περσινή σεζόν για τους «αρσεναλίστας», που τερμάτισαν για 2η σερί περίοδο και 3η τα 4 τελευταία χρόνια στην 4η θέση, πίσω από τους τρεις «μεγάλους» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε στο foxbet.gr όλα τα νέα και τα προγνωστικά των Σούπερ Καπ σε Αγγλία και Πορτογαλία.

 

To Top