slideshow-3

Σύντροφος Γκαρσία: «Οι άνθρωποι επιστρέφουν εκεί που ήταν ευτυχισμένοι»

Η σύντροφος του Ματέο Γκαρσία, Αντονέλα Καρίσο, μίλησε για την επιστροφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού στον Άρη, την αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη και τα μηνύματα αγάπης που δέχονται αμφότεροι από τους φίλους των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η σύντροφος του Ματέο Γκαρσία στο yellowradio.gr:

Για την περυσινή χρονιά στη Σερβία: «Ήταν μια χρονιά που κάποια όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Ο Ματέο έπαιξε στο Champions League, γεγονός που θα μας μείνει αξέχαστο. Δεν ήταν μια άσχημη χρονιά, θα έλεγα, αλλά ούτε και η καλύτερη».

Για το αν της έλειψε η Ελλάδα: «Αν μου έλειψε η Ελλάδα…; Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα προσωπικά να προσαρμοστώ στην Σερβία και πάνω απ’ όλα μου έλειψε το ότι ήμασταν όλοι «ένα» στην Ελλάδα ∙ η συντροφιά, η παρέα, η υποστήριξη και τα πράγματα που μπορεί να μοιράζεσαι έξω από το γήπεδο».

Για το πώς αποφάσισε ο Ματέο να επιστρέψει στον Άρη: «Ο καθένας πάντα προσπαθεί να επιστρέψει εκεί που ήταν ευτυχισμένος!»

Για το αν είναι ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξει στους «κίτρινους»: «Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος!»

 
 Για το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές: «Είναι λίγο παράξενο το να βλέπεις αγώνες χωρίς τους οπαδούς, αλλά περνάμε μια περίοδο που πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να μπορέσουμε επιστρέψουμε σύντομα στο γήπεδο».

Για την πόλη που προτιμά μεταξύ Βελιγραδίου και Θεσσαλονίκης: «Η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη πόλη. Είναι πιο άνετη και όμορφη για να ζήσεις».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους του Άρη η ίδια και ο Ματέο, μετά την «επίθεση» αγάπης που δέχονται στα social media: «Πάντα λαμβάνουμε όμορφα μηνύματα από τους οπαδούς του Άρη. Θα θέλαμε να τους πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι στην Θεσσαλονίκη, νιώθουμε σαν το σπίτι μας».

Για τα συναισθήματα της που θα ξανασυναντηθεί με πολύ καλούς φίλους που έκανε στην προηγούμενη θητεία του Ματέο στον Άρη, δηλαδή μερικούς συμπαίκτες του αλλά και τις συντρόφους τους: «Νιώθω πολύ χαρούμενη. Εδώ βρήκα φίλους και συντρόφους για τα πάντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ξανά σπίτι και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα φίλων».

To Top