ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύσκεψη Ένινγκ και Χαριστέα για το θέμα Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός και οι… συνδετικοί κρίκοι του φρόντισαν λίγες μέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ και γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσει δυο φορές τον Άρη να γνωστοποιήσει την συμφωνία του με τον Φραν Βέλεθ.

Το θέμα Βέλεθ, όπως σημειώνουμε σε άλλο άρθρο αποτελεί ένα θέμα διαχείρισης μέσα στην ομάδα. Εάν θα επιλεγεί από τους ανθρώπους του Άρη και τον Μίχαελ Ένινγκ να αγωνιστεί στα πλέι οφ και στο κύπελλο, τιμώντας μέχρι τέλος το συμβόλαιο του ή όχι.

Σήμερα αναμένεται να γίνει μια συζήτηση-σύσκεψη ανάμεσα στον Μίχαελ Ένινγκ και τον Άγγελο Χαριστέα προκειμένου να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και να αποφασίσουν πώς θα χειριστούν το θέμα Βέλεθ από την στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρώτος και βασικός στόχος η διασφάλιση της ηρεμίας και του καθαρού μυαλού στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων…

Θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν, ενόψει των καθοριστικών αγώνων που έρχονται. Θα γίνει και μια συζήτηση και με τον ποδοσφαιριστή, πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Από κει και πέρα, σίγουρα το τάιμινγκ που η αθηναϊκή ομάδα επέλεξε να γνωστοποιήσει την συμφωνία χωράει μεγάλη συζήτηση. Ο Παναθηναϊκός ή ο… μεσολαβητής αυτής της μεταγραφής, είναι προφανές ότι θέλησε να προκαλέσει κλυδωνισμούς μέσα στην ομάδα του Άρη, αλλά επί της ουσίας αυτός που θα έχει πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Φραν Βέλεθ, την στιγμή που ο κιτρινόμαυρος σύλλογος του έδειξε τον απόλυτο σεβασμό. Και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας και πολύ πρόσφατα…

 

To Top