Σύσκεψη για τον τελικό στο Ηράκλειο – Ο Άρης θα ζητήσει εισιτήρια, αλλά…

Στις 10 το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Ο Άρης θα ζητήσει να δοθούν εισιτήρια στις ομάδες, αλλά οι πιθανότητες να γίνει δεκτό το αίτημα αυτό είναι ελάχιστες.

Το γιατί είναι ελάχιστες επιβεβαιώθηκε την περασμένη βδομάδα όταν ευθαρσώς η ελληνική ομοσπονδία δια στόματος του γενικού γραμματέα της, Τάκη Τσαγκρώνη ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή της είναι να δοθούν τα εισιτήρια του τελικού στην τοπική κοινωνία και όχι στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, την πρόθεση της ομοσπονδίας θα κάνει πράξη η αστυνομία με την εισήγησή της. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η αστυνομία θα απαγορεύσει την μετακίνηση φιλάθλων στα Δύο Αοράκια και έτσι θα περάσει η πρόταση της ΕΟΚ, που φυσικά νοιάζεται να καλύψει τις δικές της αδυναμίες και όχι να αναδείξει το μπασκετικό “προϊόν” που είναι υψηλής ποιότητας όταν πρόκειται να αγωνιστούν οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης θα εκπροσωπήσουν τον Άρη στην σύσκεψη. Ο κ. Αρβανίτης τόνισε την περασμένη βδομάδα ότι οι κίτρινοι έχουν συγκεκριμένη πρόταση για το θέμα των εισιτηρίων και αναμένεται να την καταθέσει σήμερα, προσπαθώντας να πείσει αυτούς που (μάλλον) έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους…

 

To Top