ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σύσκεψη για το (πολύ σημαντικό) θέμα του ισολογισμού της ΠΑΕ

Το πολύ σημαντικό θέμα του ισολογισμού της ΠΑΕ Άρης αποτέλεσε αντικείμενο συνάντηση ανάμεσα σε Λάκη Κλεώπα, Αρη Μαστρογιάννη και Στάθη Ρούσσο, μετά από επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της χθεσινής εκδίκασης της υπόθεσης του Νέου Ρυσίου με το θέμα της δημοσιοποίησης του ισολογισμού έναρξης της εκκαθάρισης στην επίσημη ιστοσελίδα της αρμόδιας υπηρεσίας, δηλαδή του Γενικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) να είναι στην πρώτη γραμμή.

Στην Αλκμήνης τονίζουν ότι έχει ήδη κατατεθεί ο ισολογισμός, αλλά οι «τεχνικές» λεπτομέρειες που δεν έχουν διευθετηθεί, δημιουργούν εμπόδια στη δημοσίευσή του, βήμα που είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως και η εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας (π.χ. Νέο Ρύσιο).

Σε δημοσίευμα του, το Metrosport αναφέρει ότι: “Σύμφωνα με επίσημα χείλη, η πλευρά της Π.Α.Ε. δεν έχει καταθέσει σωστούς ισολογισμούς (παρατηρήθηκαν σοβαρές ελλείψεις) των τελευταίων ετών, ενώ «κενά» υπάρχουν και σε ζητήματα που άπτονται ευθυνών διοικητικών συμβουλίων. Η εποπτεύουσα αρχή, όπως στηρίζει, απέστειλε δύο έγγραφα στην Π.Α.Ε Αρης. Το πρώτο εστάλη τον περασμένο Αύγουστο και σχετιζόταν με τα λάθη στους ισολογισμούς και το δεύτερο, ένα μήνα μετά (Σεπτέμβριο) και αφορούσε τα διοικητικά συμβούλια”.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δημοσίευση (εκτός της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 16 Μαρτίου), αναρτήθηκε στις 8 Μαΐου του 2015 και αναφερόταν στην απόφαση για λύση-εκκαθάριση της ΠΑΕ και τον διορισμό εκκαθαριστών.

Σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόμαυροι ρίχνουν το βάρος στο θέμα του ισολογισμού και όπως τονίστηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε είναι μείζονος σημασίας.

To Top