Σύσκεψη διοίκησης-τεχνικού τιμ! Ακόμη πέντε μεταγραφές στον σχεδιασμό!

Η ενίσχυση του Άρη για να υπάρξει μια ανταγωνιστική ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη χθεσινή σύσκεψη του Δημήτρη Ηλιάδη με τους Δημήτρη Μούτα και Γιάννη Χατζηνικολάου. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε την ευκαιρία να τα πει με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και συζήτησαν για τις διαθέσιμες επιλογές στις θέσεις που έχει ζητήσει παίκτες ο Έλληνας προπονητής (δεξί-αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, στόπερ και «δεκάρι») και αποφασίστηκε να επισπευστούν οι διαδικασίες. Συνολικά στον σχεδιασμό υπάρχουν πέντε μεταγραφές, ώστε να σχηματιστεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Απομένουν 25 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο σχεδιασμός των «κίτρινων» μπαίνει στην τελική ευθεία με τον Χατζηνικολάου να επιθυμεί να έχει άμεσα στη διάθεσή του τρεις με τέσσερις παίκτες από αυτούς που προορίζει για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κίτρινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών και δεν αποκλείεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να γνωρίζουν την τελική του απάντηση.

To Top