ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σύσκεψη στην ΚΑΕ μετά την ήττα – Έξαλλος ο Γουλιέλμος με τους παίκτες

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήταν απογοητευμένος και στενοχωρημένος μετά τον αγώνα, αλλά πρωτίστως ήταν έξαλλος από την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών και φυσικά από τη νέα ήττα στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ παρουσία και του Γιάννη Καστρίτη ο ιδιοκτήτης της ομάδας εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για την εικόνα και για την εμφάνιση των παικτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα της σύσκεψης ειπώθηκε “όσοι δεν τιμούν τη φανέλα του Άρη, θα δουν το σκληρό πρόσωπο της ομάδας, τόσο σκληρό που δεν το φαντάζονται”, ενώ ο Γουλιέλμος τόνισε πως “στην επόμενη ήττα κάποιοι δεν θα δουν ξανά το παρκέ του «Nick Galis Hall και θα γυρίσουν στο πατρικό τους κατευθείαν”.

Ο Γουλιέλμος μια μέρα πριν βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο και μίλησε στους παίκτες με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Καστρίτη, τονίζοντας τους πως πλέον δεν χωρούν δικαιολογίες. Οι παίκτες δεν αντέδρασαν, ο Άρης έχασε και παραπαίει, σε μια χρονιά που λειτουργεί υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών, αλλά πληρώνει τους πάντες για να ρίξει το χρέος και να αποκτήσει ξανά ελεύθερη πρόσβαση στην αγορά.

Είναι βέβαιο ότι εφόσον δεν υπήρχε ban από τη FIBA σήμερα θα είχαν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες…

To Top