Χωρίς κατηγορία

Σύσκεψη της νομικής επιτροπής για το “επόμενο βήμα” στο άρθρο 99

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στον προθάλαμο του άρθρου 99, έχοντας εξασφαλίσει την προσωρινή αναστολή πληρωμών, το μέτωπο είναι ανοιχτό και κάθε μέρα δίνεται μια σκληρή μάχη.

Ενόψει της υπόθεσης Κουλουχέρη και των όσων έχει να αντιμετωπίσει ο σύλλογος με τη στάση της ΕΠΟ, οι κίτρινοι προετοιμάζονται ώστε να είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά. Όπως είναι γνωστό, η παραπάνω υπόθεση θα συζητηθεί και πάλι στις 9 Οκτωβρίου. Ο Άρης θα πρέπει να είναι έτοιμος νομικά για να ξεπεράσει όποια εμπόδια παρουσιαστούν από την ομοσπονδία.

Το βράδυ απόψε θα γίνει μια νέα συνάντηση της νομικής επιτροπής που “τρέχει” το άρθρο 99. Οι Στάθης Τσομίδης, Αργύρης Αργυριάδης και Σπύρος Χριστοφορίδης αναμένεται να συζητήσουν όλο εκείνο το πλαίσιο που θα θωρακίσει την νομική γραμμή των κίτρινων.

Ήδη, πάντως, όπως δήλωσε σήμερα ο Τσομίδης: “Αποτελεί θετικό βήμα η αναβολή της υπόθεσης Κουλουχέρη λόγω του άρθρου 99. Υπάρχει η διάχυτη εντύπωση ότι λόγω της αυτονομίας της ΕΠΟ δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι αποφάσεις των Τακτικών Δικαστηρίων, όμως είναι σημαντικό ότι ο σύλλογος κατόρθωσε και πήρε αναβολή”.

Το πρώτο βήμα έγινε, απομένουν όμως κι άλλα πολύ σημαντικά…

To Top