«Σώστε την ομάδα και θ΄ ανταμειφθείτε»! 400.000 ευρώ το πριμ από τα τηλεοπτικά της νέας χρονιάς

Μία ημέρα πριν την πολύ κρίσιμη μάχη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει πολλά για το «αύριο» του Άρη, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, σε μία ύστατη προσπάθεια να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, τους φέρεται να έταξε πριμ 400.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό αφορά τα τηλεοπτικά της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα δοθεί μόνο στους παίκτες που θ΄ αγωνιστούν από εδώ και στο εξής, όπως και το τεχνικό τιμ, σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία, με το σκεπτικό ότι εφόσον επιβιώσει αγωνιστικά, θα παραμείνει και οικονομικά σε μεγάλο βαθμό ζωντανή.

Γεννάται πάντως (και πάλι) το ερώτημα ότι μια διοίκηση Πρωτοδικείου με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια στη θητεία της, υπόσχεται να δεσμεύσει χρήματα από την επόμενη χρονιά. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον Άρη… Υπήρξαν και στο (πολύ) πρόσφατο παρελθόν διοικήσεις (και μάλιστα Πρωτοδικείου) που έκαναν το ίδιο!

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση είναι προς την κατεύθυνση να αποκτήσουν επιπλέον κίνητρο οι ποδοσφαιριστές στη μάχη της σωτηρίας.

To Top