Σoκ από τη σύλληψη παιδεραστή προπονητή στην Κέρκυρα!

Ακόμη ένα κρούσμα παιδεραστίας από προπονητή συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτήν τη φορά ο 49χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία είναι προπονητής κρίκετ στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου που καταγράφει το αστυνομικό δελτίο μέσα σε λιγότερα από δύο χρόνια.

Ο Γιώργος Προσωπάρης συνελήφθη το Σάββατο στο σπίτι του στην Κέρκυρα επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος ανηλίκου. Είχε προηγηθεί η καταγγελία γονιών ότι ο 49χρονος ασελγούσε κατ’ επανάληψη κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο 17χρονο παιδί τους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας θέλησαν να εξακριβώσουν αν οι καταγγελίες των γονέων ίσχυαν. Αρχισαν να παρακολουθούν το σπίτι του 49χρονου και διαπίστωσαν ότι νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο ανήλικος επισκέφθηκε τον προπονητή του. Τότε οι αξιωματικοί αποφάσισαν να μπουν στο διαμέρισμα. Στην οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση παρών ήταν και δικαστικός λειτουργός.

Είδη για ερωτικές πράξεις με ενδείξεις χρήσης, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σεξουαλικά βοηθήματα και ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα ήταν κάποια από τα υλικά που εντόπισαν και κατέσχεσαν οι Αρχές.

Πηγή: ethnos.gr

To Top