Τάκερ, ο άνθρωπος για την “βρώμικη” δουλειά στους Φίνιξ Σανς!

Ο Πι Τζέι Τάκερ έχει τρελάνει κόσμο στο Φίνιξ. Δημοσιεύθηκε νέο άρθρο στο επίσημο σάιτ των Σανς για την παρουσία του πρώην παίκτη του Άρη και τον σημαντικότατο ρόλο του παίκτη που θα κάνει όλη τη “βρώμικη” δουλειά μέσα στο γήπεδο!

Τα περασμένα χρόνια οι Σανς είχαν τον Τζο Κλάιν, τον Μπο Άουτλο, τον Λου Άμουντσον για αυτή τη δουλειά, του παίκτη (τον αποκαλούν “Garbage Man”) που θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει ενέργεια στην ομάδα, να κάνει όλα τα “μικρά” πράγματα πέρα από το σκοράρισμα. Ο Τάκερ έχει αποδεχτεί τον ρόλο του, άλλωστε το έχει το μπασκετικό DNA του. “Σαφέστατα και μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης. Είναι σκληρός παίκτης, όλοι θέλουν έναν εργάτη στην ομάδα τους. Θέλει πολύ να κάνει την “βρώμικη” δουλειά. Δουλεύει πολύ σκληρά για να είναι παραγωγικός μέσα στο παρκέ. Είναι ένα από τα στοιχεία που μας προσέλκυσαν πάνω του”, δήλωσε ο τεχνικός των Σανς, Άλβιν Τσέντρι.

Ο Τάκερ τόνισε ξανά πως “αυτό κάνω ούτως ή άλλως σαν παίκτης. Το να είναι αυτός ο ρόλος μου στην ομάδα είναι πολύ εύκολο για μένα, γιατί παντού αυτό έκανα. Παίζω όπως έπαιζα παντού. Τόσο απλά” και πρόσθεσε: “Το πράγμα πάει από μόνο του, χωρίς να μου πουν κάτι. Ξέρουν τι μπορώ να κάνω, αυτό είναι το παιχνίδι μου, δεν είναι φέικ”.

 

To Top