Τάντιτς: “Πωρωμένοι με την άνοδο, ο Άρης έχει το άγχος”

Ο Μπόζινταρ Τάντιτςτου Πανσερραϊκού μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη.

 Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

 Για τον τραυματισμό του:

“Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες. Ήταν ότι χειρότερο. Όταν είσαι έξω από το γήπεδο είναι πιο δύσκολα, αλλά έτσι και αλλιώς η ομάδα πήγαινε πολύ καλά και χωρίς εμένα”.

 Για τη νίκη στο Κοκκινόχωμα:

“Μεγάλη νίκη, την αξίζαμε, ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ αλλά μπήκε ο Γκόγκας και μας βοήθησε. Μας έχει δώσει έξι πόντους σε δύο ματς, τον ευχαριστούμε, αλλά και όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι και τι θέλεις, γιατί αυτές οι ομάδες για τους δικούς τους λόγους και επειδή παλεύουν για την παραμονή τα δίνουν όλα. Εμείς κάνουμε όμως εύκολα ή δύσκολα τα παιχνίδια”.

 Για τις δηλώσεις Μαγκαφίνη περί εύνοιας από τον διαιτητή:

“Δεν ασχολούμαστε με κανέναν. Αυτοί ασχολούνται με εμάς όλη την ώρα. Δεν λέει κάτι αυτό; Κάθε ημέρα και κάθε ώρα όλοι ασχολούνται με εμας. Ωραία και να έδωσε δύο φάουλ παραπάνω ο διαιτητής δεν μπορείς να πεις ότι μια ομάδα έκλεψε ένα ματς γιατί δεν έγινε κάτι άλλο. Δεν το είδαν το παιχνίδι;”.

 Για το ματς με τον Άρη:

“Είμαστε μία οικογένεια, είμαστε πιο ομάδα και τις πιο πολλές φορές αυτά είναι τα στοιχεία που κερδίζουν. Το βλέπω όπως όλα τα υπόλοιπα ματς. Εμείς πάμε να παίξουμε μπάλα και να κερδίσουμε όπως σε όλα τα υπόλοιπα ματς. Δεν υπάρχει φόβος για τίποτα. Οι μικροί μας περιμένουν το ματς πιο πολύ και από εμάς. Δεν φοβούνται τίποτα. Το έχουν αποδείξει εδώ και καιρό με σταθερότητα. Δεν έχουμε άγχος. Οι άλλοι πρέπει να έχουν το άγχος. Είμαστε πρώτοι. Μας κυνηγούν. Δεν κυνηγάμε”.

 Για τον κόσμο:

“Eίμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο, τους θέλουμε δίπλα μας και πιστεύω πως έρχονται κάθε αγωνιστική όλο και περισσότεροι”.

 Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Πανσερραϊκός:

“Κάθε ματς είναι ντέρμπι για εμάς. Μπορεί να γίνει και καμία στραβή, τι να κάνουμε, δεν μπορείς να τα κερδίσεις όλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

 Για το πόσο θέλει την άνοδο:

“Είμαι πωρωμένος και άρρωστος για την άνοδο. Πέρυσι ήρθα τραυματίστηκα, φέτος και πάλι ήμουν άτυχος και χρωστάω ευχαριστώ σε πολλούς ανθρώπους στην ομάδα που πιστεύουν σε εμένα. Πιστεύω ότι έχω αποδείξει πως όταν είμαι καλά δίνω το 200% και αυτό έχει εκτιμηθεί. Πιστεύω αυτή η άνοδος θα είναι πιο γλυκιά. Αν έρθει, θα έρθει μετά από δύο δύσκολα χρόνια στην Γ΄”.

 Για τον Κώστα Βασιλακάκη:

“Και ο coach είναι πωρωμένος με την άνοδο. Φαίνεται από τις ομιλίες που μας κάνει πριν το ματς. Μας λέει πως δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν, μας δίνει πίστη για να μείνουμε στην 1η θέση”.

 

To Top