ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τάση φυγής από Ντόρτμουντ, οδεύει προς Βαρκελώνη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild» ο Ματς Χούμελς κατά πάσα πιθανότητα διανύει την τελευταία του σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Eίναι από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του κόσμου και είναι λογικό αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο διεθνής άσσος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Από το περιβάλλον του παίκτη έχει διαρρεύσει ότι ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» είχε αναφέρει: «Δεν θέλω απαραίτητα να αποχωρήσω από την Ντόρτμουντ, αλλά σίγουρα στο μυαλό μου υπάρχει να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Σχεδιάζω να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι τα 38 μου. θέλω μέχρι τότε να έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους».

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έχουν κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον Χούμελς. Οι «κανονιέρηδες» ίσως να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» επειδή, θα αγωνίζονται και του χρόνου όπως όλα δείχνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχουν ρεπορτάζ από Ισπανία και Γερμανία που θεωρούν ότι η Μπαρτσελόνα θα μπει και εκείνη το καλοκαίρι στη διεκδίκηση του διεθνούς άσου. Αν τελικά υπάρξει πρόταση από τους «μπλαουγκράνα» τότε το πιθανότερο σενάριο είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να πιέσει τις καταστάσεις για να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν στο «Καμπ Νου».

To Top