ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: “Αν είχαμε πέντε λεπτά ακόμα….”

O αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Τάτος, μίλησε για το ματς της Τρίτης, την επιστροφή του στην ομάδα αλλά και το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια.

“Φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα, έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ, θέλουμε να φτιάξουμε μια πολύ καλή χημεία, όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, έχουν ποιότητα, έχουν πολλά στοιχεία και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, χθες αν είχαμε 5 λεπτά ακόμα πιστεύω ότι με την ψυχολογία που είχαμε μπορούσαμε να το γυρίσουμε”, τόνισε αρχικά στο “Yellow radio” για να συνεχίσει:

Σχετικα με το ότι η ομάδα πίεζε ψηλά: “Σίγουρα, όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου παίζεις τον αντίπαλο ψηλά, μέσα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και να πιέζουμε ψηλά, έτσι μπορούμε να κλέψουμε την μπάλα και να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ”.

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: “Μετά το δεύτερο γκολ πήραμε ψυχολογία, μέσα από την ψυχολογία πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα, δυνατά, τα στοιχεία αυτά που βγάλαμε πρέπει να βγάζουμε σε κάθε ματς, από τις μονομαχίες και το πάθoς ξεκινάνε όλα”.

Για το ότι ο Άρη παίζει καλύτερα απέναντι σε ομάδες Super League: “Κακά τα ψέματα, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο με ομάδες της Super League, πρέπει να βρούμε εμείς να δούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να μην μπορούμε να πετύχουμε γκολ στην football league”.

Για το αν ο Άρης έχει ελπίδες για μια διάκριση στο κύπελλο μετά την χθεσινή πρόκριση:”Σίγουρα, είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάμε, είναι ένας στόχος αλλά αυτήν την στιγμή στόχος είναι το πρωτάθλημα”.

Για τις δηλώσεις του Βασίλη Ρόβα περί στόχου κατάκτησης του κυπέλλου: “Το θυμάμαι αυτό που είχε πει ο Βασίλης, είναι κάτι σπουδαίο να κατακτήσεις ένα τρόπαιο, το πιο σημαντικό τώρα είναι να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει”.

Για την κριτική του κόσμου: “Πάντα θα υπάρχει κριτική, αναλόγως πως γίνεται η κριτική, αλλά να κάνεις ισάξια κριτική, αλλά στον Άρη παίζεις πάντα θα υπάρχει κριτική ακόμα και ένα παιδάκι να σε δει στον δρόμο μπορεί να σου πει γιατί δεν κέρδισες”.

Και προσέθεσε: “Το DNA του κόσμου το ξέρω πολύ καλά, μέσα από συζητήσεις και φίλους μου που είναι στην ομάδα χρόνια,  ο κόσμος έχει σιχαθεί πολλά πράγματα, μετά το 3-3 έκανα κάτι στην κερκίδα λόγω της γκρίνιας, μέτα το παιχνίδι να πουν ότι θέλουν, αλλά μέσα στο παιχνίδι θέλουμε την βοήθεια τους, να μας εμψυχώνουν”.

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης μπορεί και να πρωταγωνιστήσει στην Super League: “Γιατί όχι, αλλά ενα-ένα θα γίνουν τα βήματα, και λάθη θα γίνουνε, και θα χάσουμε και θα κερδίσουμε αλλά πάνω από όλα χρειάζεται σταθερότητα και οργάνωση, ο κ.Καρυπίδης ξέρει που έχει έρθει και πιστεύω ότι θα είναι πιο καλά τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν νιώθει ότι η μοίρα του συνδέεται με τον Άρη: “Αυτό θα το δούμε και τα επόμενα χρόνια, θέλω να είμαι στην ομάδα, την αγαπάω την ομάδα, την αγάπησα πάρα πολύ, ήθελα να έρθω στην ομάδα από τον Ολυμπιακό, αυτοί ήθελαν να με δώσουν αλλού αλλά εγώ επέμενα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα, τα χρόνια που ήμουνα δέθηκα πάρα πολύ για αυτό και ήρθα πάλι”.

Για το τι έχει να πει στον κόσμο: “Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ξυπνήσει από το κακό ξεκίνημα που κάναμε, δεν παίξαμε άσχημα αλλά δεν φέραμε το αποτέλεσμα, ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει, να είναι δίπλα μας να μας στηρίζει όπως κάνει πάντα και πιστεύω ότι θα του δώσουμε και εμείς χαρές”.

To Top