ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: «Για μεγάλα πράγματα ο Άρης, γύρισα γιατί γουστάρω την ομάδα»!

O αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Τάτος, παραχώρησε συνέντευξη σε αθηναϊκό σάιτ και μίλησε για την επιστροφή του στους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και την προσπάθεια της φετινής σεζόν:

Aναλυτικά η συνέντευξη: 

Είναι ένας παίκτης που έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα στην Super League. Στα 26 του σήμερα ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Τάτος, έχοντας περάσει από Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Άρη (στην Super League) και Βέροια, έχει γυρίσει σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια.

Όπως δηλώνει στο Gazzetta.gr ο αρχηγός του Άρη πήρε το ρίσκο της Γ’ Εθνικής γιατί γουστάρει να παίζει με την φανέλα του και γιατί την αγαπάει πραγματικά. Διαβάστε τι επισημαίνει για τον Σέρχιο Κόκε και τι λέει για το πέρασμά του από τους Πειραιώτες και την σημερινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

– Ανδρέα μία ακόμα νίκη για τον Άρη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αυτήν την φορά. Με σένα αρχηγό και με ένα εμφατικό σκορ που σας οδήγησε στην ένατη σας νίκη σε δέκα αγώνες. Πως αισθάνεστε στην ομάδα γι’ αυτήν την πορεία;

Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Με πολύ καλό υλικό και ικανότατους παίκτες, όμως θέλουμε τον χρόνο μας. Και ο προπονητής και εμείς ακόμα ψάχνουμε να βρούμε την απαιτούμενη χημεία στην ομάδα και έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ο κ. Αναστόπουλος ήρθε φέτος στην ομάδα και έχουν έρθει και αρκετοί καινούριοι ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε τέλειοι όμως και δεν τα κάνουμε όλα τέλεια. Χρειάζεται ακόμα χρόνος.

Εμείς όμως έχουμε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα και το βασικό είναι πως κοιτάμε μόνο τον Άρη. Το τι κάνουμε εμείς. Το κλίμα είναι άριστο, στα αποδυτήρια είμαστε σαν μία οικογένεια και κοιτάμε η ομάδα να ανέβει κατηγορία και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

– Στον Άρη έτσι όπως το βλέπω εγώ πάντα υπάρχει πίεση. Ακόμα και στην Γ’ Εθνική; Πως το εισπράττετε όλο αυτό;

Και βέβαια υπάρχει πίεση. Είμαστε Άρης. Πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα ματς και να κερδίζουμε για να παίρνουμε τους 3 πόντους. Όταν παίζεις στον Άρη είτε είσαι στην Β’ ή την Γ’ δεν έχει διαφορά από την Super League σε θέμα πίεσης. Είναι δύσκολο. Μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ομάδα, τον Άρη και η πίεση υπάρχει πάντα.

– Είσαι ένας ποδοσφαιριστής με σημαντική εμπειρία από την Super League. Πήρες την απόφαση να βρεθείς στην Γ’ κατηγορία και με δεδομένο πως θα υπήρχαν και άλλες προτάσεις για σένα. Με ποιό σκεπτικό;

Όλοι με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν γι’ αυτό. Φίλοι και όχι μόνο. Το πως πήρα μία τέτοια απόφαση. Το ξέρω καλά μέσα μου το πως την πήρα αυτήν την απόφαση. Πιστεύω στον Άρη. Είναι μία ομάδα με την οποία είμαι δεμένος και που αγαπώ. Θέλω να παίζω εδώ και να συνεχίσω εδώ και γι’ αυτό γύρισα. Είναι ένα ρίσκο η Γ’ κατηγορία για μένα και όντως είχα και άλλες προτάσεις αλλά και επειδή αγαπώ την ομάδα και για δικούς μου λόγους επέστρεψα. Όλα αυτά δεν τα λέω ούτε για να γίνω αρεστός ούτε για να… γλείψω κανέναν. Τα λέω γιατί τα πιστεύω και γιατί έτσι είναι. Γουστάρω πραγματικά να αγωνίζομαι με την φανέλα του Άρη. Γουστάρω ειλικρινά τον Άρη. Για την επιλογή σου για μία ομάδα για μένα δεν είναι μόνο το οικονομικό που παίζει ρόλο. Είναι και οι προσωπικοί λόγοι του καθενός αλλά και το δέσιμό του με έναν σύλλογο.

– Φαντάζομαι πως θα είναι και άλλη η αίσθηση με το περιβραχιόνιο στο χέρι.

Σήμερα μπορεί να έχω εγώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αύριο κάποιος άλλος. Εγώ δεν το μετράω έτσι. Πιστεύω στην ομάδα. Ο Άρης περνάει μία δύσκολη περίοδο. Την περνούν μαζί του όλοι οι Αρειανοί και πιστέψτε με μιλάμε για μία ομάδα με πολύ κόσμο. Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα με τέτοιο όνομα και μέγεθος να είναι στην Γ’ Εθνική. Επίσης πίσω από την ομάδα είναι ο κ. Καρυπίδης, που έχει βάλει πολλά χρήματα και θα βάλει και άλλα. Τον γνωρίζω καλά διότι ήταν στη Βέροια όταν ήμουν και εγώ.

Θα επενδύσει και άλλα χρήματα και θέλει πολύ να πετύχει. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχει απόλυτα στον Άρη. Κοιτάξτε. Για μένα ο Άρης είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν είναι για να παίζει στην Γ’ Εθνική.

 

To Top