ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος – Διούδης – Ίλιτς: “Θα παλέψουμε με τον κόσμο μας, μόνο ξεγραμμένους δεν πρέπει να μας έχουν” (photos)

Η ΠΑΕ Αρης με τον μεγάλο χορηγό της Stoiximan.gr, σήμερα Τρίτη (24/01) στις 17:00 στην ARIS F.C. Boutique διοργάνωσαν με επιτυχία Media Day ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το PRESSARIS ήταν παρών και σας μετέφερε όλο το ρεπορτάζ…

Η εκδήλωση είχε αρκετές εκπλήξεις, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της Stoiximan.gr, καθώς και ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι μίλησαν για την μεγάλη αναμέτρηση απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στη συνέχεια τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της ομάδας και… πολιορκήθηκαν υπογράφοντας αυτόγραφα, ενώ τα… φλας πήραν φωτιά.

Όπως είναι γνωστό, η Stoiximan παραμένει πάντα δίπλα στην ομάδα του Άρη και για τον μεγάλο αυτό αγώνα προσφέρει παραπάνω από 180  ειδικά στοιχήματα (περισσότερα από κάθε άλλη εταιρία) και 0% γκανιότα για την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος.

Πρώτος μίλησε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος τόνισε μπροστά σε αρκετό κόσμο:

“Είναι ένα παιχνίδι που περιμένει πολύς κόσμος και μας έχει λείψει και σε μας και στους φιλάθλους ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, ώστε να το χαρούμε όλοι μαζί.

Σίγουρα είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να είναι πιο ανοιχτό. Εμείς έχουμε παίξει φιλικά και σε συνδυασμό με το ρόστερ που έχουμε, το οποίο είναι ποιοτικό, μπορούμε να προσφέρουμε και καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει ιδιαιτερότητες το παιχνίδι για τον ίδιο λόγω Ολυμπιακού είπε: “Καμία ιδιαιτερότητα, πέρασα από τον Ολυμπιακό, εκείνο το κεφάλαιο, έχει τελειώσει, ανήκω στον Άρη και θα παλέψω για την ομάδα μου”.

Σε ότι αφορά τα πλεονεκτήματα του Άρη είπε: “Σίγουρα είναι η έδρα μας, ο κόσμος που μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, τον έχουμε μεγάλη ανάγκη, για να του δώσουμε και εμείς χαρές, μια και τον πικράναμε τα τελευταία χρόνια”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος τόνισε:

“Είναι ένα πολύ όμορφο και σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο το περιμένουμε και εμείς και ο κόσμος μας. Όλοι περιμένουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια και το σημαντικό είναι να το χαρούμε, να γεμίσουν οι φίλαθλοι το γήπεδο και να θυμηθούμε τα μεγάλα παιχνίδια, όπως τα παλιά χρόνια που έλειψαν σε όλους. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο”.

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό είπε: “Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό και θα παίξουμε για τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, εκεί επικεντρώνουμε την προσοχή μας, όπως επισημάναμε πολλές φορές, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε αυτά τα μεγάλα ματς, δεν σκέφτεσαι άλλα παιχνίδια, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, τα δίνεις όλα και το απολαμβάνεις και από κει και πέρα, ό,τι πάρεις. Περιμένουμε τον κόσμο μας για να το χαρούμε”.

Για το φαβορί του αγώνα: “Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, είναι ο πρωταθλητής, αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Θα μπούμε χωρίς άγχος για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και σίγουρα μόνο ξεγραμμένους δεν μας λες…”

Για το αν είναι πρόκληση να αποδείξουν κάτι τόνισε: “Είναι νωρίς για να αποδείξουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο, ειδικά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε το καλοκαίρι, μόνο έχοντας πετύχει την άνοδό μας”.

Τέλος ο Μπράνα Ίλιτς από την πλευρά του επισήμανε:

“Είπαν πολλά οι συμπαίκτες μου, εγώ απλά να συμπληρώσω ότι είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι που περιμένουμε παίκτες και κόσμος. Είμαι σίγουρος ότι με την έδρα και τον κόσμο μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το πιστέψουμε. Σίγουρα θα έχουμε και τις ευκαιρίες να κερδίσουμε. Περιμένουμε τον κόσμο, αλλά περιμένουμε ανάλογες συνθήκες με γεμάτο γήπεδο και στα άλλα παιχνίδι που έρχονται για το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικά.

Έχουμε παίξει σχεδόν όλοι μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, και ξέρουμε ότι αν το πιστέψουμε, όλα είναι πιθανά, στο ποδόσφαιρο, τίποτε δεν είναι δύσκολο”.

Δείτε εικόνες με τον φακό τουPRESSARIS:

 

To Top