ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: Η αγωνία για την συμμετοχή στη Football League και το μήνυμα στον κόσμο του Άρη

O Ανδρέας Τάτος μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για όλα όσα αφορούν τους «κίτρινους», οι οποίοι πλέον αναμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της εκκαθάρισης, ώστε να τελειώσει το θέμα με τη συμμετοχή στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου στο “Μετρόπολις”:

 Για το τι αναμένεται να γίνει από εδώ και στο εξής: «Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Η ομάδα ανέβηκε, αυτό που θέλαμε όλοι. Θα κάνουμε υπομονή άλλον έναν χρόνο για να δούμε τι θα γίνει».

Για το αν φοβούνται οι ποδοσφαιριστές μήπως κάτι πάει στραβά: «Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Είδαμε και άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, που δεν είχαν πρόβλημα. Με την ΑΕΚ γιατί να γίνουν όλα καλά και να μην έχει πρόβλημα στη Β’ Εθνική και εμείς να έχουμε; Είναι άδικο αν συμβεί κάτι τέτοιο. Το κουβεντιάζουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος του Άρη επίσης. Αν δεν ανησυχούμε για αυτό το πράγμα, τότε για ποιο να ανησυχούμε;».

Για τις κινήσεις που κάνει ο Καρυπίδης: «Ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν είναι κάποιος τυχαίος. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και προσπαθεί για όλο αυτό που γίνεται. Έχει αναλάβει ο δικηγόρος του τα πράγματα, δεν τα ξέρω πολύ καλά εγώ. Απλά ξέρω ότι ασχολείται ο πρόεδρος. Έχει πολλά στο μυαλό του, αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Για το αν υπάρχει ισονομία: «Όταν ανεβαίνεις την κατηγορία με μεγάλη διαφορά, γιατί να γίνει αυτό το πράγμα στον Άρη; Στην Α’ Εθνική όταν ήμασταν, κάποια παιχνίδια δεν ήταν ισότιμα σε σχέση με άλλες ομάδες».

Για την αγωνία που υπάρχει στον Άρη λόγω της εκκαθάρισης: «Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Δεν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό το πράγμα στην ομάδα μου. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά τα πράγματα, αλλά θέλω να υπάρχει ισονομία. Γιατί να έχουμε άγχος μέχρι το τέλος να δούμε τι θα γίνει, αφού έχουμε κερδίσει την κατηγορία με μεγάλη διαφορά; Ας βρεθεί κάποιος να δώσει τη λύση και να τελειώνουν τα πράγματα για να μείνουμε όλοι ήσυχοι και να μην ξεκινήσουμε την προετοιμασία όπως πέρυσι. Η Β’ Εθνική είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, δεν είναι σαν τη Γ’. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι από την αρχή».

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για ενδεχόμενη ενίσχυση: «Ο προπονητής και η διοίκηση είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα, αλλά πρέπει να γίνει και η εκκαθάριση».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Ο κόουτς είναι ένας δάσκαλος που μας παρέχει ψυχολογία και μας μαθαίνει πράγματα. Δεν είχα συνεργαστεί ξανά μαζί του, πρώτη χρονιά είναι φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα σαν άνθρωπο πρώτα και μετά σαν προπονητή και πιστεύω ότι θα μείνει».

Για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στη Γενική Συνέλευση: «Δεν ξέρω πότε θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα παραμείνει ο τωρινός έφορος, για να γίνει μεγαλομέτοχος».

Για τα λάθη που έγιναν πέρυσι και τις αλλαγές που υπήρξαν φέτος:«Είχαν γίνει κάποια λάθη πέρυσι, μην τα αναφέρουμε. Δεν χρειάζεται. Ο έφορος φέτος έκανε αυτό που έπρεπε, έκανε μεταγραφές. Πήρε ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα μεγάλη εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία. Με τον κ. Αναστόπουλο δεν είχαμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Ανεβήκαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν παίζαμε καλά, γιατί δεν είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Δεν ήξερε ο ένας τον άλλον, δεν υπήρχε χημεία και δεν είχαμε κάνει προετοιμασία».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν στηFootball League: «Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν είμαι αυτός που θα κρίνει τι χρειαζόμαστε. Το θέμα είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να μην έχει η ομάδα πρόβλημα».

Για τις δικές του φιλοδοξίες: «Φιλοδοξία μου είναι να πάει ο Άρης στη Super League και να διακρίνεται, όπως η ΑΕΚ που από τη Γ’ Εθνική κατάφερε φέτος να πάρει τα Κύπελλο. Έχω πάει σε δύο τελικούς Κυπέλλου, αλλά δεν το σήκωσα. Ελπίζω να γίνει αυτό με τον Άρη».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας στήριξε παντού. Είναι πικραμένος ο κόσμος του Άρη. Θυμάμαι στη Super League η ομάδα έπεφτε κατηγορία και είχαμε 20.000 κόσμο στο γήπεδο. Με τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα και με αυτά που ακούνε για τον Άρη, είναι λογικό να είναι πικραμένος ο κόσμος. Υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Τον ευχαριστούμε που ήταν για ακόμα μια φορά στο πλάι και έτσι πρέπει να γίνεται. Η ιστορία μιας ομάδας είναι ο κόσμος».

 

To Top