Τάτος: “Να πάρει ο Άρης το Κύπελλο, η σκέψη μου θα είναι μαζί τους”

Είναι κομμάτι της ιστορίας του Άρη. Φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα στα δύσκολα και δεν το ξεχνά. Ο λόγος για τον Ανδρέα Τάτο που πλέον αγωνίζεται στην Καλαμάτα.

Ο αρχηγός της Μαύρης Θύελλας μεταξύ των πολλών άλλων που είπε στην ιστοσελίδα “sportstonoto” αναφέρθηκε τόσο στην Καλαμάτα όσο και στον Άρη.

“Την Καλλιθέα την νικήσαμε απολύτως δίκαια. Η ομάδα μας βελτιώνεται συνεχώς και στα πλέι οφ τώρα μπαίνουμε με άλλο αέρα και είμαι αισιόδοξος πώς μπορούμε να ανέβουμε στην Super League. Mε την βοήθεια του κόσμου μας, του προέδρου μας θα τα καταφέρουμε και ας είναι ο κ. Πρασσάς, μακριά στην Αμερική, επί της ουσίας είναι και τον αισθανόμαστε δίπλα μας” δήλωσε ενώ, δεν ξέχασε και τον Άρη, με τον οποίο έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο φυσικά:

“Εγώ στον Άρη ήμουν στα πέτρινα χρόνια της ομάδας. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει σαφώς προς το πολύ καλύτερο σε αυτόν. Εύχομαι φέτος να καταφέρει στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και να πάρει το Κύπελλο, μετά από τόσα πολλά χρόνια που έχει να πάρει έναν τίτλο. Η σκέψη μου θα είναι μαζί τους και στον τελικό. Δεν ξέρω όμως αν θα πάω, αν θα είμαι εκεί…”.

To Top