ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: “Ο Άρης είναι… κ@#λα! Έγινα Αρειανός, χάρισα χιλιάδες ευρώ”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Ανδρέας Τάτος ήταν ο παίκτης που πέτυχε το τελευταίο γκολ του Άρη σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πριν 4.5 χρόνια μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης (τελικό σκορ 1-1). Μίλησε με αφορμή εκείνο το παιχνίδι για πολλά και διάφορα, κάνοντας αίσθηση με τις δηλώσεις του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την ζωή του στην Τουρκία και στην Ελαγίνγκσπορ είπε:

Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά συνηθίζεις. Η πόλη είναι κοντά στα σύνορα με την Συρία. Δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Κάθε μέρα προπονήσεις, στα παιχνίδια που παίζουμε φεύγουμε τρεις μέρες πιο νωρίς από την έδρα μας. Δεν έχω θέματα προσαρμογείς.

Για τον Άρη είπε:

Εννοείται και είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παρακολουθώ τον Άρη, δεν ήμουν Άρης αλλά έγινα. Γουστάρω, είναι μεγάλη κ@#$λα να είσαι Άρης. Τώρα το γιατί έφυγα… δε λέγονται όλες οι αλήθειες. Η ομάδα προχωράει. Με έχουν αδικήσει με αυτά που γράφονται, ήρθα στην ομάδα λόγω Άρη και δεν πήγα αλλού, δεν έπαιρνα τα εκατομμύρια όπως οι προηγούμενοι. Δε θέλω να κάνω συγκρίσεις είχα όνειρα και φιλοδοξίες γι’αυτή την ομάδα και πάντα θα έχω. Γράφονται από δημοσιογράφους ότι εγώ δεν έκανα μείωση είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Δόξα τον Θεό ο πρόεδρος τα πήγε καλά και ανέβασε την ομάδα. Τώρα ο κόσμος είναι στο γήπεδο, μπράβο και συγχαρητήρια. Εγώ είχα δεχτεί μείωση 100.000 ευρώ, μετά 80.000 ευρώ, πόση μείωση να δεχτώ ακόμα;

Για το προσφυγή είπε:

Τα λεφτά εκείνα ήταν να τα πάρω τρία χρόνια πριν. Από την Γ εθνική ήταν αυτό το ποσό. Εγώ έφυγα και έδωσα 80.000 και εγώ να μη πάρω τα δεδουλευμένα; Τελευταία χρονιά χάρισα το συμβόλαιο μου. Χάρισα πάρα πολλά στον Άρη, δεν έχω πρόβλημα να το πω. Απλά δε μου άρεσε που λέγανε ψέμματα. Όταν έπεσε η ομάδα με τον Σκόρδα πλήρωσα από την τσέπη μου 60.000 ευρώ δεν έκανα προσφυγή. Εγώ θα πηγαίνω στο γήπεδο είτε κάποιοι με γουστάρουν είτε όχι.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον παοκ είπε:

Ο Άρης έχει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πει βαριές κουβέντες για την ομάδα μου. Τώρα η ομάδα μου μετά από 4 χρόνια επανέρχεται είναι δυνατή έχει στόχους και μπορεί να τους αντιμετωπίσει όλους. Εύχομαι ο Άρης να φτάσει ψηλά στο πρωτάθλημα και ο προπονητής είναι πολύ καλός. Ο πρόεδρος τώρα καταλαβαίνει τι είναι Άρης, τα προηγούμενα χρόνια δε μπορούσε να καταλάβει.

Για το αν μιλάει με τον κ. Καρυπίδη είπε:

Ναι μιλάω δεν έχω κάποιο θέμα με τον άνθρωπο. Τον υποστήριζα πάντα τον πρόεδρο. Δεν γίνεται να τον κατηγορήσω. Όλοι κάνουμε λάθη, τα πληρώνουμε και μαθαίνουμε από αυτά.

Για τους παίκτες του Άρη είπε:

Οι παίκτες του Άρη να παίζουν για τον κόσμο και να τον κάνουν περήφανο. Να παίζουν για την φανέλα. Ένα ματς Άρης – ΠΑΟΚ σημαίνει υπερηφάνεια. Πολλά πράγματα. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Για το πρωτάθλημα είπε:

Βλέπω καλές διαιτησίες, βλέπω 50-50.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη είπε:

Έχουμε πολύ καλές μονάδες. Δε θέλω να μιλήσω για τον καθένα ξεχωριστά. Θέλει λίγο χρόνο και ο κόσμος να μη γκρινιάζει, να κάνουν υπομονή.

Για το παιχνίδι στα Γιάννενα είπε:

Ήταν μία άτυχη στιγμή. Δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος της αστυνομίας και τα μεγάλα κεφάλια μια ζωή τον στεναχωρούν αυτόν τον κόσμο.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Θέλω να φτάσει ψηλά ο Άρης. Αυτό είναι δεδομένο. Μπορεί να πάρει κύπελλο τόσες φορές έχει φτάσει σε τελικό κυπέλλου η ομάδα. Έχει πάρει καλούς ποδοσφαιριστές. Χαίρεσαι να βλέπεις τον Άρη με κόσμο.

To Top